Nuance 17 Banner Nieuwsbericht Leo Smetsers
30 maart 2020

Nuance 17: Leo Smetsers

‘Genieten van de liefde en kleine dingen in ons gezin’

Leo Smetsers werkt al bijna twintig jaar bij Crowe Foederer Bladel als assistent-accountant voor de agrarische sector. Hij is getrouwd met Bianca en samen hebben zij zeven kinderen: Niels (18), Romy (16), Jarno (13), Elize (9), Thomas (5), Jesper (3) en Feline (4 maanden). „We kennen elkaar 25 jaar, waarvan 19 jaar getrouwd. Er was altijd al een grote kinderwens. Best bijzonder voor deze tijd en het valt niet mee om het gezin draaiende te houden.”

Leo werkt fulltime en Bianca is voltijds huismoeder: „We proberen onze aandacht zo goed mogelijk te verdelen, zodat niemand iets tekort komt. Keuzes maken, iets minder luxe leven en gelukkig zijn met de kleine dingen, dat is hoe wij in het leven staan. Wat wij heel bijzonder vinden is dat de oudere kinderen het ook leuk vinden om te spelen en aandacht te geven aan de jongere kinderen.

Druk, maar gezellig!

Dagen van de week lopen vaak hetzelfde. Dit geeft veel duidelijkheid en voorspelbaarheid. Onze kinderen vinden het niet erg om veel thuis te zijn, want spelletjes spelen in huis is ook gezellig. We gaan vaak naar de speeltuin of wandelen. Ze mogen elke dag afspreken met een vriendje of vriendinnetje. Even naar het zwembad of de indoor speeltuin vinden ze het leukst. Het is druk, maar supergezellig en het is mooi om te zien hoe een kind opgroeit van baby naar volwassen persoon. Voor veel mensen lijkt het een opgave om voor zoveel kinderen te zorgen, maar voor ons is het heel gewoon.”