Nuance 16 Banner Nieuwsbericht Voorwoord Johan Daams
16 december 2019

Nuance #16: Voorwoord Johan Daams

Toen en nu

Op 1 januari 2020 bestaan we 59 jaar en dus staan we aan de vooravond van ons zestigste jaar in business als accountants- en adviesorganisatie. Destijds was het nog Accountantskantoor Foederer en ik vind het bijzonder dat we nu de allereerste klant van Jef Foederer op de cover en in ons magazine hebben. Het verhaal van Theo Hurks als ondernemer is uniek en de Hurks Groep is nog steeds een zeer gewaardeerde en prominente relatie van ons kantoor.

Uiteraard zijn we niet meer het kantoor van toen. De maatschappij is veranderd, wij als organisatie ook. We doen de dingen nu anders dan in de vorige eeuw. Dat bleek weer eens toen ik afgelopen week mijn oude dossierkasten moest opruimen. Vanwege een interne verhuizing was het tijd om het bewaren van papieren dossiers uit vervlogen tijden te heroverwegen. Veel handgeschreven en op een typemachine uitgetikte stukken gingen door mijn handen, in plaats van de nu bekende digitale en geprinte stukken.

Ook de onderwerpen passen in het beeld van die tijd maar het ging toen, net als nu, toch met name over de essentie van ons type organisatie, mensen en klanten. In dat opzicht is er niets veranderd. En dat is maar goed ook.

Vraag de Nuance gratis aan