Nuance Kantoor Roermond Website
16 oktober 2018

Nuance 11: interview kantoor Roermond

Pal aan de Maas, met een weids uitzicht vanuit de fraaie en kasteelachtige Natalinitoren. Mooier kun je als Crowe Foederer niet zitten, vinden ook secretariaatscollega’s Karin, Linda en Daphne.

Samen zijn ze goed voor ruim driekwart eeuw Crowe Foederer-ervaring; gepokt en gemazeld dus.
‘Ervaren rotten’, zeggen ze zelf, en dat zegt genoeg over hoe genoeglijk het werken er is. Ze zijn de spin in het web van het Limburgse kantoor met bijna veertig medewerkers. Ze werken alle drie parttime maar zijn samen een team. Linda: „Persoonlijk denk ik dat dat de grote kracht van kantoor Roermond is; dat het klikt, dat we gezellig met elkaar omgaan, niet te groot zijn.” Karin: „Ik kan me voorstellen dat het hoofdkantoor in Eindhoven zo groot is, dat je sommige collega’s minder vaak ziet. Juist de saamhorigheid van collega’s is zo bijzonder.” De Roermondse vestiging bestrijkt drie etages van de Natalinitoren: „Met ruimte voor groei, want groeien doen we nog steeds, met name in klanten.” Roermond is de enige Limburgse poot van Crowe Foederer maar is veel breder actief. Karin: „Hier komen ook klanten uit Brabant.”

DESKS
Linda: ,,We hebben hier ook de German en de Nederland-België Desks, omdat we natuurlijk dichtbij deze grenzen zitten. Maar we hebben ook klanten in het westen van het land, tot aan Amsterdam en Rotterdam, vanwege persoonlijke banden en bijzondere expertise in internationaal zakendoen hier. Er gebeurt altijd iets hier; grijze muizen, dat gaat voor ons niet op. Dat roep ik wel vaker. Accountancy wordt gezien als saai maar dat is het absoluut niet. Hier wordt veel gelachen. En gewerkt, dat spreekt voor zich."

U kunt hier het volledige interview van de dames van kantoor Roermond online lezen. Veel leesplezier.

Ook een exemplaar van de Nuance #11 ontvangen? Mail naar nuance@crowefoederer.nl.