Strategie

Employer of choice Strategische doelstelling

Waarom
Ik werk als professional graag bij een GEWELDIG bedrijf waarin ik nauw samenwerk met mijn KLANTEN om het VERSCHIL voor en met hen te kunnen maken.

Hoe
Ik werk graag SAMEN met PROFESSIONALS in een TEAM waarbij we aanvullend zijn aan elkaar. Met de kracht van onze  SERVICE LINES kan ik veel betekenen bij onze KLANT.

Wat
Het vernieuwende en technologisch VOORUITSTREVENDE karakter van Crowe stimuleert mij om mezelf TE BLIJVEN ONTWIKKELEN in mijn vak én als persoon.

Missie & Visie

 

Missie
Wij ondersteunen organisaties in hun bedrijfsmatige behoefte en vraagstukken. Dit doen wij met een multidisciplinaire kwaliteitsaanpak, persoonlijke benadering, continue investering in ons talent. Dit alles ondersteund door de inzet van hoogwaardige en praktisch toepasbare technologische oplossingen.

Visie
Het zijn van een toonaangevende accountants- en adviesorganisatie met een multidisciplinaire kwaliteitsaanpak voor samenwerkende professionals en de inzet van hoogwaardige technologische oplossingen gericht op de bedrijfsmatige vraagstukken van ondernemingen en instellingen.

Kernwaarden

Voouitlopen
Wij lopen
Door mijn kennis en kunde én gebruik makend van de technologie en innovatie binnen het Crowe-huis continu te blijven ontwikkelen.
Vooruit
Impact
We hebben
Door te luisteren, deskundigheid in te zetten en verbanden te leggen, realiseer je toegevoegde waarden op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
Impact
Klantbetrokkenheid
Wij zijn
Je staat dicht bij de klant en je kijkt verder dan enkel je eigen professionele dienstverlening. Door nieuwe interesses, problemen en behoeftes te achterhalen en passende oplossingen te blijven bieden verleen je een uitstekende service,
Klant betrokken
Samenwerken
Wij werken
Door onze krachten als organisatie te bundelen met klanten en leveranciers. Met elkaar kunnen we meer bereiken.
Samen

De Pinnacle

Kwaliteit
De “Pinnacle” wordt gedefinieerd als het hoogst haalbare niveau. Het symboliseert onze gedeelde toewijding naar het streven naar uitmuntendheid en voortdurende verbetering.

Service
Het Pinnacle symbool heeft visuele kenmerken van een pijl of een komeet die onze gedeelde inzet voor een snelle en responsieve service vertegenwoordigen naar onze klant.

Integriteit
De witte ruimte onderaan de Pinnacle lijkt op stilistische berg die kan worden geïnterpreteerd als een mijlpaal in sterkte en kwaliteit.