Jouw ontwikkeling

Wat vinden wij belangrijk?

Jouw Ontwikkeling
Een van onze speerpunten is jouw ontwikkeling! Naast een goed salaris, opleidingsfaciliteiten en een prima arbeidsvoorwaardenpakket investeren wij actief in jouw ontwikkeling. Dit doen wij door je regelmatig feedback te geven en door heel veel praktische ervaring op te doen door training on the job.

Kritische blik
Met z’n allen streven we natuurlijk naar het beste resultaat. Een kritische blik is daarbij belangrijk. Als medewerker staan we dan ook open voor kritische feedback, maar zorg er wel voor dat deze altijd opbouwend is. Wel zo collegiaal.

Trots zijn
Wij gaan maximaal voor klanttevredenheid én voor collegialiteit. Voordat je iets doet of communiceert naar je collega’s of naar buiten toe, stel je zelf dan eerst de vraag “Durf ik hier mijn stempel op te zetten?”.

Iedereen is verantwoordelijk
Met zijn allen zijn wij verantwoordelijk voor Crowe als organisatie. Iedereen heeft een bijdrage in het uiteindelijke resultaat. Wat je bijdrage ook is, deze is altijd van belang en kunnen we niet missen. We gunnen elkaar het succes.

We zien er altijd representatief uit
We zijn tenslotte een zakelijke dienstverlener. Wat is representatief? Bij ons noemen we dat zakelijk / smart casual. Zorg dat je er verzorgd uitziet, want jij als Croweworker bent het visitekaartje van het bedrijf. Je zult misschien niet iedere dag zelf afspraken hebben, maar bedenk wel dat er altijd klanten rondlopen in het gebouw.

Values

Do’s and don’ts

Hoe gedraag jij jezelf? Deze gedragsregels stellen de fundamentele normen, ethiek en regels vast die belangrijk zijn voor ons bedrijf zowel naar elkaar toe als naar onze klanten.

 1. De klant staat centraal.
 2. Ga met collega’s en klanten om zoals jij ook wilt dat ze met jou omgaan.
 3. Afspraak is afspraak.
 4. Richt je op jouw taken en doe die goed.
 5. Houd het simpel.
 6. Blijf verbeteren.
 7. Wees trots op wat je maakt en wat je doet!
 8. Deel je goede ideeën, zonde om ze geheim te houden.
 9. Er toe doen doe je samen, als team bereiken we meer.
 10. Werk met plezier!
 11. We tonen respect naar elkaar door naar elkaar te luisteren en verschillen te accepteren.
 12. Crowe staat voor de kracht van diversiteit en iedereen mag zijn zoals hij of zij is.

“De toekomst is maakbaar maar begint bij jezelf”

De kracht van Crowe voor jouw carrière

 1. Je hebt de ruimte om jezelf te ontwikkelen
 2. Je zorgt voor impact bij je klanten
 3. Je loopt voorop door kennis en data science
 4. Je balanceert tussen strategie en praktijk
 5. Je zet grote stappen dankzij ons internationale netwerk
 6. Je wordt sterker door de expertise van je collega’s

Ontwikkeling en kansen

Bij Crowe geloven we in de kracht van onze mensen. We zijn er trots op dat we een cultuur van groei en ontwikkeling hebben gecreëerd die onze medewerkers in staat stelt om hun carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu net begint of al enige tijd bij ons werkt, bij Crowe zijn er tal van doorgroeimogelijkheden beschikbaar. We bieden onze medewerkers de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om hun vaardigheden en expertise uit te breiden en hun carrièredoelen te bereiken. We geloven dat de groei van onze medewerkers de sleutel is tot het succes van ons bedrijf en we zetten ons in om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Door naar ‘Goed om te weten’