Cornerstone: Innovatieve software voor talent management

Drie redenen om te kiezen voor Cornerstone?

  • Gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk: met Cornerstone kunnen medewerkers kunnen gemakkelijk zelf acties starten en worden zij gestimuleerd om aan de slag te gaan met talentontwikkeling.
  • AI (Artificial Intelligence) leidt tot door het systeem aangeboden trainingen op basis van de interesses en het functieprofiel van de medewerker.
  • Modulaire, schaalbare en connectieve oplossingen: Cornerstone bestaat uit verschillende modules met functionaliteiten voor het vinden, managen, behouden en ontwikkelen van medewerkers
Implementatiekracht in het gehele proces
Ons Technology team ondersteunt en adviseert bij het ontwerpen van slimme workflows, bij het implementeren van de juiste HR-software, bij het koppelen met andere kernsystemen, en bij het borgen van een slimmere manier van werken.
Gecertificeerde implementatie consultants
Crowe beschikt over gecertificeerde Cornerstone Implementatie Consultants. Dit zijn specialisten op het gebied van de Learning-, HR-, Performance- en Recruitment-modules en helpen uw organisaties om het maximale uit uw investering in Cornerstone te halen.
Proactief supportteam
Het proactieve supportteam van Crowe blijft ook na de implementatie nauw betrokken, signaleert en adviseert voor een optimaal gebruik van het systeem
Compleet HR-dienstenpakket
Afhankelijk van uw behoefte kunnen andere HR Consultants aangesloten worden voor meerdere dienstverleningen (juridisch, verandertrajecten, technisch koppelingen).
Trainingen
Er worden beheerderstrainingen aangeboden en updates gegeven over vernieuwde functionaliteiten.
Trackrecord
Advies aan de hand van best practices en concrete voorbeelden.

Neem contact op met een van onze gecertificeerde Cornerstone Implementatie Consultants

Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Job Swinkels
HR Technology Consultant +31 (0) 40 264 96 10
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49

Ook interessant:

Partnership Cornerstone & Crowe