Cornerstone: Innovatieve software voor talent management

Cornerstone on Demand

Crowe HR Services heeft haar dienstverlening op het snijvlak van Technology & Talent verder uitgebreid met de human capital software van Cornerstone on Demand. Cornerstone is een wereldwijde speler met ruim 75 miljoen gebruikers die haar opgedane kennis en softwareoplossingen steeds verder uitbreidt, onder andere met learning content en met AI technologie. Met name (middel)grote organisaties die voor toenemende uitdagingen staan op het gebied van talentmanagement krijgen met deze software toegang tot een totaaloplossing. Crowe is voor Cornerstone de implementatiepartner die daarnaast een totaal propositie biedt op elk HR-gebied, van salarisadministratie tot en met talentmanagement, bestaande uit advies, implementatie én continue ondersteuning.

Boek een demo

Cornerstone bestaat uit de volgende vier modules: Learning, HR, Performance en Recruitment.

1. Learning: een complete leerervaring voor iedereen

De Learning Management software van Cornerstone brengt leren en groeien samen in een gepersonaliseerde ervaring voor iedereen. Door het gebruik van één geïntegreerd platform en speciaal ontwikkelde AI wordt een persoonlijke leerervaring samengesteld die altijd en overal leren mogelijk maakt. Daarnaast krijgt de organisatie door ingebouwde dashboards en real-time analyses inzicht en de mogelijkheid om betere beslissingen te nemen. Een complete leerervaring door:

 • Schaalbaar leren
 • Gepersonaliseerde en social learning omgeving, ondersteund door AI
 • Het stimuleren van zelfgestuurde groei

2. HR: betere HR data, betere beslissingen

Cornerstone technologie creëert een omgeving die inspireert en aanzet tot groei, productiviteitsverbetering en succes voor iedereen. Door HR data te centraliseren en data toe te voegen aan skills wordt een optimale gebruikerservaring gecreëerd voor uw medewerkers. Met Cornerstone krijgen medewerkers en managers direct zicht op de actuele data en kan worden ingespeeld op elke fase uit de employee journey. Kortom: betere data, betere beslissingen door:

 • Een goed bronsysteem, één single source of truth
 • Geautomatiseerde employee journey
 • Data gedreven

3. Performance: verbind de doelen van uw medewerkers met uw business doelstellingen

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers gemotiveerd zijn, uitgedaagd worden en dat dit aligned is met uw organisatiedoelen? Met de gedetailleerde inzichten van Cornerstone Performance identificeert en mobiliseert u uw medewerkers om bij te dragen aan de topprioriteiten van uw organisatie door:

 • Het bouwen aan skills en competenties
 • Het ontwikkelen van uw nieuwe generatie leiders
 • Het bevorderen van een feedbackcultuur

4. Recruiting: werf en behoud het beste talent

Vind het juiste talent met effectieve tools, volg sollicitanten, configureer op een eenvoudige manier carrièresites en maak de onboarding makkelijk. Dit leidt tot een positieve kandidaat-ervaring. Cornerstone helpt om slimmer te werven door:

 • een gestroomlijnd recruitmentproces
 • het vroegtijdig ontdekken van verborgen talenten
 • ingebouwde en makkelijk op uw wensen aanpasbare dashboards

Drie redenen om te kiezen voor Cornerstone?

 • Gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk: met Cornerstone kunnen medewerkers kunnen gemakkelijk zelf acties starten en worden zij gestimuleerd om aan de slag te gaan met talentontwikkeling.
 • AI (Artificial Intelligence) leidt tot door het systeem aangeboden trainingen op basis van de interesses en het functieprofiel van de medewerker.
 • Modulaire, schaalbare en connectieve oplossingen: Cornerstone bestaat uit verschillende modules met functionaliteiten voor het vinden, managen, behouden en ontwikkelen van medewerkers

Waarom Crowe HR Services?

Implementatiekracht in het gehele proces
Ons Technology team ondersteunt en adviseert bij het ontwerpen van slimme workflows, bij het implementeren van de juiste HR-software, bij het koppelen met andere kernsystemen, en bij het borgen van een slimmere manier van werken.
Gecertificeerde implementatie consultants
Crowe beschikt over gecertificeerde Cornerstone Implementatie Consultants. Dit zijn specialisten op het gebied van de Learning-, HR-, Performance- en Recruitment-modules en helpen uw organisaties om het maximale uit uw investering in Cornerstone te halen.
Proactief supportteam
Het proactieve supportteam van Crowe blijft ook na de implementatie nauw betrokken, signaleert en adviseert voor een optimaal gebruik van het systeem
Compleet HR-dienstenpakket
Afhankelijk van uw behoefte kunnen andere HR Consultants aangesloten worden voor meerdere dienstverleningen (juridisch, verandertrajecten, technisch koppelingen).
Trainingen
Er worden beheerderstrainingen aangeboden en updates gegeven over vernieuwde functionaliteiten.
Trackrecord
Advies aan de hand van best practices en concrete voorbeelden.

Neem contact op met een van onze gecertificeerde Cornerstone Implementatie Consultants

Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Job Swinkels
HR Technology Consultant +31 (0) 40 264 96 10
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49

Ook interessant:

Partnership Cornerstone & Crowe