Terug
HR Services 24-01-22

Innovatieve oplossingen voor uw talentmanagement. Partnership Cornerstone & Crowe

Een groot deel van het toekomstig succes van bedrijven wordt bepaald door de ontwikkeling van medewerkers. Steeds meer middelgrote bedrijven hebben daarom ook een sterke behoefte aan advies en aan concrete digitale oplossingen rondom talentontwikkeling. 

Crowe HR Services breidt haar dienstverlening op het snijvlak van Technology en Talent verder uit met de human capital software van Cornerstone. Crowe wordt voor Cornerstone de eerste partner in Nederland die een totaal propositie biedt op elk HR-gebied, van salarisadministratie tot en met talentmanagement, bestaande uit advies, implementatie, en ook continue ondersteuning.

Bram Krijnen, partner Crowe HR Services over de samenwerking: ‘Met name bij middelgrote organisaties zien we een toenemende behoefte ontstaan aan een totaaloplossing op het gebied van talentmanagement. Met onze multidisciplinaire adviesteams op het gebied van HR Tech én HR&Talent krijgt de klant het beste van twee werelden. Cornerstone is inmiddels een wereldwijde speler met ruim 75 miljoen gebruikers die haar opgedane kennis en softwareoplossingen graag verder uitbreidt, onder andere met learning content en met AI technology. Dat we Cornerstone kunnen toevoegen aan onze oplossingen is belangrijk voor ons, omdat we hiermee nog beter kunnen bijdragen aan het succes van bedrijven en de ontwikkeling van medewerkers’.

‘In ruim 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan bij grote, vooraanstaande organisaties die hun personeel in staat willen stellen om zich continue te ontwikkelen waardoor ze zich snel aan kunnen passen aan continue veranderingen’, zegt Willem van ’t Noordende, Alliances Director Nordics & Benelux. ‘Voor grotere MKB-organisaties is het misschien nog belangrijker dan voor multinationals om hun medewerkers ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. We zijn ervan overtuigd dat groei van de medewerkers de sleutel is naar groei van de organisatie. Crowe heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld tot een partij die schaalbaar en modulair invulling kan geven aan een HR-business partnership. Het brede dienstenpakket van Crowe helpt organisaties dit potentieel snel te ontsluiten door slimme inzet van technologie in combinatie met HR-dienstverlening. Daarbij ligt een grote nadruk op digitalisering, data en talentontwikkeling.’  

Meer weten over wat wij samen voor uw organisatie kunnen betekenen?

Kijk op https://www.foederer.nl/hr-services

Wij zijn uw HR-businesspartner. Een partner die een volwaardig HR-advies en supportteam rondom uw organisatie vormt op nagenoeg alle aspecten van HR. Een partner die werkt met slimme technologie en werkt vanuit een proactieve en toekomstgerichte aanpak. Zo werken we dagelijks met u samen. Aan uw inhoudelijke, operationele, tactische én strategische HR-vraagstukken.

Kijk op https://www.cornerstoneondemand.com/

Cornerstone brengt ervaring, expertise en innovatie-DNA samen in één doel: talentleiders helpen een werkomgeving te creëren die groei, productiviteit en succes voor iedereen inspireert. Hiermee ondersteunen we het toekomstbestendige personeelsbestand met een werksysteem dat voor iedereen werkt.