Datagedreven dienstverlening

Nieuwe inzichten,

toegevoegde waarden

Door alle technologische ontwikkelingen in de laatste jaren is er ongelooflijk veel data beschikbaar. Data gedreven dienstverlening houdt in dat we met de overvloed aan data heel eenvoudig nieuwe inzichten kunnen genereren. En met die inzichten kunnen klanten betere beslissingen nemen, zowel operationeel als beleidsmatig. Het gaat bij dit alles niet om mooie rapporten of dashboards, het gaat erom de vinger op de zere plek te leggen en/of kansen te signaleren, voordat iemand anders ze ziet. En die betere beslissingen zijn de basis voor ondernemingssucces, zeker in een volatiele en complexe omgeving.

Financiële administratie

In control

Onze ervaring leert dat het daarbij niet alleen om technologie gaat. Hoogwaardige data-analyse is mooi maar is waardeloos zonder duiding of interpretatie door iemand met inhoudelijke kennis en gevoel voor de context.

We gebruiken onze data analyses in al onze service lines van HR en tax tot audit.

High tech, high touch

  • High tech: We zijn dol op de techniek en exploreren voortdurend nieuwe opties voor data-analyse. Want de wereld staat niet stil en we willen vooroplopen. We houden niet van ronkende hypewoorden maar laten liever in de praktijk zien dat het werkt.
  • High touch: We zijn pas tevreden als u, ondersteund door onze professionals, tot inzichten komt die er echt toe doen. Inzichten die u verrassen, die direct winst opleveren of waarmee de concurrent kan worden afgetroefd. Want uiteindelijk gaat het bij dit alles niet om data. Het gaat om relevante inzichten.

Dat u daarbij kan rekenen op solide en betrouwbare informatie, op de hoogste standaarden van informatiebeveiliging en op heldere afspraken over de omgang met data, dat beschouwen we als vanzelfsprekend. Dat is al meer dan honderd jaar de gewoonste zaak ter wereld.

Whitepaper: Datagedreven high tech, high touch

Gerelateerde services

IT Audit
Business software
040 264 96 10 Vestigingen