HR Advies & Talent

Onze ervaren consultants staan voor u klaar om u te ondersteunen bij alle HR vraagstukken, interim-oplossingen en talentmanagement. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, tijdelijke ondersteuning of talentontwikkeling, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij alle aspecten van personeelszaken, van beleidsontwikkeling tot talentacquisitie en -behoud. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw HR-doelen.

 

HR Advies

Meer informatie

Interim HR-services

Meer informatie

Talentmanagement

Meer informatie

Medewerkertevredenheidsonderzoek (MTO)

In samenwerking met enquêtesoftware Crowdtech bieden we een MTO tool aan om inzicht te krijgen in de tevredenheid van uw medewerkers en om handvatten te bieden voor verbetering. Het MTO richt zich op belangrijke thema’s zoals arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden, persoonlijke ontwikkeling, organisatiebeeld en leiderschap. Met dit onderzoek meet u aspecten als betrokkenheid, loyaliteit, motivatie en tevredenheid van uw personeel, en kunt u de impact hiervan op factoren zoals effectiviteit, efficiëntie, productiviteit, verzuim en werksfeer vaststellen. Een gezonde werkomgeving bevordert behoud en betrokkenheid van personeel en draagt uiteindelijk bij aan het succes van uw organisatie. Hoewel een MTO over het algemeen niet verplicht is, kan het wel nodig zijn op basis van CAO-afspraken of de Arbowet.

Samen met u zullen we een vragenlijst opstellen op basis van uw behoeften en wensen en de omvang/aard van de organisatie. De vragenlijst zullen we vervolgens via Crowdtech uitzetten op de door u gewenste manier. Meer weten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

HR Scan

Met onze HR-scan brengen wij uw HR organisatie in kaart. Wij kijken bijvoorbeeld of u voldoet aan wet- en regelgeving, of de HR-processen optimaal zijn ingericht en naar kansen voor uw HR-beleid. Door een HR-scan uit te voeren, kan een organisatie potentiële knelpunten of gebieden van verbetering in het HR-beleid en -praktijken identificeren. Na de scan ontvangt een uitgewerkt rapport met onze bevindingen en eventuele vervolgacties om mee aan de slag te gaan. Meer weten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

  • HR advies & talentmanagement
  • HR-technology
  • Loonheffing & sociale zekerheid
  • Pensioen
  • Arbeidsrecht
  • Vitaal & arbo
  • Global employer services

 

Neem contact op met onze HR specialisten

Leonie Brandt Corstius - de Groot
Partner HR Services +31 (0)6 82313139