Scoren met Lidewij

Ga de uitdaging aan!

Hockeywedstrijd tegen tophockeyster en Olympisch Kampioen Lidewij Welten en haar hockeyvrienden!

_

Woensdagmiddag 22 september | aanvang 14:00 | HC Den Bosch

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en gek op hockey? Grijp dan nu je kans op één van de tien vrije plaatsen, om samen met Lidewij Welten een bal te slaan én te scoren op haar eigen club: het stadion van Hockey Club Den Bosch, op woensdagmiddag 22 september aanstaande van 14:00 – 17:00 uur!

Deze happening ademt een echte wedstrijdsfeer: het hoofdveld van HC Den Bosch vormt de basis, inclusief omroeper en onder begeleiding van professionele trainers. In de rust wisselt Lidewij van kant: dan gaat ze als aanvoerster samen met de kinderen opzoek naar de overwinning. Daarnaast is er een meet & greet en geeft ze uiteraard de nodige tips & trics, want samen hockeyen met een Olympisch kampioen; wie wil dat nou niet?

Programma

Samen met Lidewij hebben we een sportief én gezellig programma samengesteld. Ontvangst is om 14:00 uur in het clubhuis van HC Den Bosch, het hockeyprogramma begint om 14:30 uur met aansluitend een wedstrijd van 2×15 minuten. Ouders kunnen langs de lijn alles perfect volgen. Na afloop is er een borrel met een meet & greet én ruimte voor een handtekening!

Meld je snel aan via onderstaande link, deze actie geldt tot woensdag 15 september 12:00 uur. De tien winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 17 september persoonlijk bericht.

Eventlocatie: Hockey Club Den Bosch, Oosterplasweg 35.