Nuance 19:
Sunnery James & Ryan Marciano

“ Na een show in Den Haag wenkte een man in een rolstoel mij. Hij was doof, maar wel enorme fan van ons. Hij voelde onze muziek altijd in zijn lijf en is vaste bezoeker van onze shows.”

Ze kennen elkaar uit de sportschoenenzaak waar ze werkten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot wereldsterren. Juist die basis in de sportschoenen én de Nederlandse nuchterheid houden hen met beide benen op de grond. “Eigenlijk draaien we gewoon plaatjes hè.” Een gesprek met top-dj’s Sunnery James en Ryan Marciano over werken ten tijde van corona, Black Lives Matter en het leven.

Loempiaatje op de markt

We schuiven aan bij het tweetal in de studio van Armin van Buuren in Amsterdam, waar Sunnery en Ryan hun eigen platenlabel hebben ondergebracht. Normaal reizen ze heel de wereld over met hun shows, maar sinds een paar maanden is dat tot stilstand gekomen. “Ik voel nu pas de rust erin komen”, zegt Ryan. “Ik heb vorige week mijn koffers eindelijk opgeborgen op zolder; die stonden altijd in de gang te wachten tot we weer weg moesten. Ik kan nu enorm genieten van boodschappen doen op de fiets, bedenken wat we vanavond zullen eten of een loempiaatje halen op de markt. Familie zien in het weekend was altijd erg speciaal omdat het nooit kon, we waren altijd weg. Ik vind het heerlijk dat ik nu veel thuis ben bij mijn vrouw en kinderen.”

Waar ben ik mee bezig?

Ook Sunnery zegt enorm te genieten van het gezinsleven; ruim vóór corona toesloeg, kwam de behoefte daaraan opeens binnen. “We liepen vorig jaar september door Singapore, in zo’n enorme mall, en opeens dacht ik ‘waar ben ik mee bezig?’ We waren daar voor de opening van de vetste nieuwe club en hadden uren gevlogen voor twee uurtjes draaien. We moesten ook weer uren terug vliegen. Terwijl mijn vrouw en kinderen thuis zaten en ik eigenlijk gewoon bij hen wilde zijn.”

Lees hier het volledige artikel

Vraag hier ons bedrijfsglossy Nuance gratis aan

040 264 96 10 Vestigingen