HR Advies & Talent

Onze ervaren consultants staan voor u klaar om u te ondersteunen bij alle HR vraagstukken, interim-oplossingen en talentmanagement. Of u nu behoefte heeft aan strategisch advies, tijdelijke ondersteuning of talentontwikkeling, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften. Ons team van experts staat klaar om uw organisatie te ondersteunen bij alle aspecten van personeelszaken, van beleidsontwikkeling tot talentacquisitie en -behoud. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw HR-doelen.

 

Talentmanagement

Uw mensen bepalen in grote mate het succes van uw onderneming. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw mensen zo goed mogelijk tot hun recht komen en zo bijdragen aan een optimaal bedrijfsresultaat? Benieuwd welke talenten uw medewerkers hebben en hoe u deze optimaal kan benutten? Heeft u moeite met het vinden van de juiste mensen voor uw vacatures? Of bent u benieuwd of die goede specialist ook een goede manager zal zijn? Om u te helpen deze vraag te beantwoorden, hebben wij een talentmanagement aanpak ontwikkeld. Deze gaat in op de volgende punten:

 • Het in kaart brengen en optimaal inzetten van het aanwezige talent in uw organisatie;
 • Optimaliseren van samenwerking in teams;\Het motiveren van uw medewerkers, o.a. middels een passende performance management aanpak;
 • Carrièrepaden en ontwikkelmogelijkheden op basis van competenties;
 • Het waarborgen van kennis en continuïteit;
 • Werving van extern talent.

TMA Talenten analyse

Binnen Crowe HR Services maken we gebruik van de TMA-methodiek. Dit is een bewezen en praktische aanpak op het gebied van talent management. Het bestaat uit een functiehuis, competentiegids, gesprekkencyclus en talentenanalyses. De TMA-talentenanalyse biedt een diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden en laat zien op welke werkgebieden het meest gemotiveerd en talentvol gefunctioneerd wordt. De rapportage geeft ook inzichten in kwaliteiten en valkuilen, effectief en te vermijden communicatiegedrag en de leer en ontwikkelstijl van de medewerker.

Dit helpt u om uw medewerkers in te zetten op een manier die bij ze past en zo creëert u voor hen een omgeving waarin zij optimaal kunnen presteren. De TMA Talentenanalyse kan worden ingezet voor:

 • Effectieve aansturing van en werkverdeling in teams;
 • Een juiste afstemming tussen talent en werkaanbod;
 • Inzicht in de beschikbare talentpool binnen de organisatie;
 • Een effectiever werving- en selectieproces;
 • Gerichtere coaching en training;
 • Het creëren van een open en objectieve dialoog over persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit

Technology
Ter ondersteuning van deze aanpak bieden wij de TMA Portal aan. In dit portaal worden de resultaten van de assessments verzameld, zodat u een talentoverzicht heeft van de organisatie. U ziet bijvoorbeeld hoe ‘fit’ teams zijn en welke medewerkers het beste passen bij voorgenomen HR-scenario’s. Kortom handige Talent management software waarmee u uw persoonlijk ontwikkelplan, functiehuis, competentiegids, gesprekscyclus, 360° feedback en opleidingsmogelijkheden kunt automatiseren.

Snelle re-integratie

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

 

Neem contact op met onze HR specialisten

Leonie Brandt Corstius - de Groot
Partner HR Services +31 (0)6 82313139