Webinar: Minder verzuim en betere prestaties

Datum
dinsdag 12 september 2023
Tijd
11:00 - 12:00
Locatie
Online

Manage de belastbaarheid van uw medewerkers: Lessen uit de topsport en praktische tips

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit boeiende webinar zullen experts op het gebied van Vitaliteit en Human Resources en topsportster Lidewij Welten diepgaande inzichten delen over hoe u de belastbaarheid van uw medewerkers effectief kunt beheren en verbeteren. We zullen aanpakken en best practices behandelen die u helpen om:

  • Verzuim te verminderen: Ontdek hoe u preventieve maatregelen kunt nemen om het verzuim binnen uw organisatie te verminderen en hoe u vroegtijdig kunt ingrijpen om gezondheidskwesties aan te pakken.
  • Inzetbaarheid te vergroten: Leer hoe u een cultuur van welzijn kunt bevorderen die de algehele inzetbaarheid van uw medewerkers verbetert en hun veerkracht vergroot.
  • Effectief te managen & compliance: U krijgt inzicht in praktische tools en benaderingen om de belasting en belastbaarheid van medewerkers in balans te brengen, zodat ze optimaal kunnen presteren zonder overbelasting en u ook voldoet aan de Arbowetgeving.
  • Individuele benadering: Ontdek hoe u kunt inspelen op de unieke behoeften van elke medewerker en hoe u maatwerkoplossingen kunt bieden die hun welzijn en prestaties ten goede komen.

Het managen van deze punten wordt steeds belangrijker in de huidige wereld waarin de arbeidsmarkt onder druk staat en nagenoeg ieder bedrijf te maken heeft met de effecten van de snel veranderende wereld van werk.

Lidewij Welten

Olympisch topsporter Lidewij Welten leeft in een wereld waarin psychische en fysieke belasting en belastbaarheid continue worden gemanaged. Lidewij neemt ons mee in haar topsport wereld met metingen, analyses, interventies en begeleiding.  Met Lidewij bespreken we de positieve effecten hiervan én gaan we in gesprek over we haar visie op het managen van belasting en belastbaarheid het bedrijfsleven en wat wij als bedrijfsleven kunnen leren van topsport.

P.S. Zorg ervoor dat u uw vragen en uitdagingen met betrekking tot belastbaarheid en vitaliteit meebrengt, want we zullen ook een interactieve Q&A-sessie hebben om uw specifieke onderwerpen te bespreken!

Sprekers

Bram Krijnen
Partner HR Services
Odette Struycken
Teamleider Crowe Vitaal
Lidewij Welten
Professioneel hockeyster bij Kampong