Webinar: 'De laatste ontwikkelingen in fusies en overnames'

Special topic: “Medewerkersparticipatie”

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op deze snel veranderende markt? Welke trends zien wij? Wat moet u minimaal weten over het steeds meer voorkomende fenomeen: medewerkers participatie? Op donderdag 27 januari 2022 organiseren wij vanuit Corporate Finance ons eerste kwartaal webinar met antwoorden en inzichten die voor u relevant zijn. Hiervoor hebben we specialisten vanuit diverse vakgebieden bijeengebracht waardoor we gerust over een multidisciplinair webinar mogen spreken.

De laatste ontwikkelingen in fusies en overnames
In het eerste deel informeren onze corporate finance specialisten   u onder andere over de laatste ontwikkelingen op het gebied van fusies en overnames. We kijken terug op bijzondere overnames in de laatste fase van 2021 en bespreken met u meest recente ontwikkelingen in de overnamepraktijk.

Special topic: medewerkersparticipatie
In het tweede deel van dit webinar informeren wij u over alles wat u moet weten op het gebied van medewerkersparticipatie. We staan stil bij de verschillende beloningsvormen, zoals bonussen, aandelen, opties of certificaten. Aangezien de ‘Stock Appreciation Rights’ ook aan terrein winnen, zullen we hier ook veel aandacht aan besteden.

De verschillende vormen worden niet alleen op financieel-juridisch vlak besproken, ook de fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s en kansen komen aan bod. Michael Dekkers (Partner Tax) en Rens van Oers (Partner HR Services) zullen vanuit hun specialismen de participatievormen belichten.

Kortom, het wordt een zeer informatieve sessie die u niet mag missen!

Programma:
15:25 uur   Virtuele “inloop”
15:30 uur   Presentatie marktontwikkelingen op het gebied van fusies en overnames door Guus van Houts en Jaap Schrover
16:00 uur  Medewerkersparticipatie door Tim de Leeuw, Michael Dekkers en Rens van Oers
16:30 uur   Afsluiting

 

Jaap Schrover  -  Partner Crowe Corporate Finance
Datum
donderdag 27 januari 2022
Tijd
15:30 - 16:30
Locatie
Online

Sprekers