Webinar: Closing Methodiek en de Equity Bridge

Datum
donderdag 28 maart 2024
Tijd
15:30 - 16:30
Locatie
Online

Op donderdag 28 maart a.s. organiseren wij vanuit Corporate Finance een webinar over de afronding van aan- of verkooptrajecten: Closing Methodiek en de Equity Bridge.

Het afronden van een aan- of verkooptraject is een cruciale fase die veel impact kan hebben op de definitieve afrekening van de deal. Bovendien zien wij dat ondernemers vaak moeite hebben met het begrijpen van de closing methodiek en de equity bridge.

In dit webinar nemen onze experts u mee in wat er allemaal komt kijken bij zo’n afrekening. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan de discussies die kunnen ontstaan en welke impact deze discussies kunnen hebben. Wij zullen hierbij ook refereren aan voorbeelden uit de praktijk.

Wat komt er verder nog aan bod in het webinar?

  • Krijg inzicht in de impact van onderhandelingen en de uitkomsten van diverse closing methodes.
  • Begrijp de cruciale rol van de equity bridge in het waarborgen van een transparante waardeoverdracht.
  • Krijg tips over het optimaal voorbereiden op mogelijke discussies in de afrekening en de impact daarvan op de transactie.

Begeleidt u ondernemers in aan- en verkooptrajecten? Of wilt u zich verdiepen in de closing methodiek en de equity bridge voor toekomstige transacties? Dan is dit webinar geschikt voor u!

Wanneer

Donderdag 28 maart, 15:30 tot 16:30 uur.

Aanmelden

Dit wordt een zeer informatieve sessie die u niet wilt missen.

Aanmelden

Sprekers

Guus van Houts
Partner Corporate Finance Crowe Foederer
Daan Bekelaar
Consultant Corporate Finance Crowe Foederer