Strategie

Nieuwe werkelijkheid

Voor veel bedrijven is een nieuwe werkelijkheid ontstaan. Door het veranderen van het gedrag van afnemers en consumenten zijn zij genoodzaakt zichzelf te verbeteren of te heroriënteren. Veranderen is niet louter rationeel. Het is mensenwerk. Het opnieuw een stap naar achteren doen, de organisatie en markt overzien en dan opnieuw koers kiezen, is soms de enige manier om tot krachtige en toekomst bestendige inzichten te komen. Inzichten die leiden tot wezenlijke verbeteringen.

Begeleiding op maat

 

Effectief visievormen, samenwerken of veranderen is maatwerk. Iedere organisatie is uniek. Heeft haar eigen knelpunten en groeikansen. Welke vragen stellen organisaties aan ons?

  • Ik ga een volgende groeifase in met mijn bedrijf, echter zie dat er binnen het directieteam verschillende perspectieven leven: begeleid ons onafhankelijk bij het ontwikkelen van een visie 2020-2025 > (Visieontwikkeling internationaal opererend MKB productiebedrijf)
  • We willen meer multidisciplinair en vraaggericht werken: hoe pakken we dat concreet aan in een organisatie met 400+ medewerkers over verschillende kantoren en disciplines? > (Transitietraject landelijke dienstverlener)
  • Mijn agenda stroomt steeds vaker over en ik lig daar wakker van. Wat kunnen ik en mijn medewerkers anders doen om zo meer controle en overzicht te krijgen? > (Rolinrichting binnen lokaal MKB familiebedrijf)
  • We willen een structureel samenwerkingsverband opzetten waarbij onze gezamenlijke cliënten multidisciplinair aanbod op maat krijgen: hoe verankeren we die samenwerking politiek, strategisch, beleidsmatig als operationeel? > (Ketenimplementatie tussen non-profit netwerkpartners uit bestuurlijk, veiligheids- en zorgdomein)
  • Mijn webwinkels gaan als een speer, waardoor de organisatie veel is veranderd in korte tijd: hoe krijg ik mijn mensen nog meer betrokken bij onze nieuwste ontwikkelingen? > (Cultuurverandertraject bij een online aanbieder)

Gerelateerde services

Commercial excellence
Proces optimalisatie & beschrijving
040 264 96 10 Vestigingen