Commercial Excellence

Zicht op commerciële kansen

We bevinden ons in een sterk veranderende wereld. Met alle gevolgen van dien. Maar waar bevinden zich juist nu de commerciële kansen en mogelijkheden van jouw organisatie? Met Commercial Excellence (Comex) voegen wij waarde toe aan jouw bedrijf. Met onze Comex methodiek focussen we op vijf kernelementen: mensen, strategie, prijsbeleid en analyse, verkoopprocessen en marketing. In vier belangrijke stappen ontwikkelen we een roadmap voor alle commerciële kansen

De Comex roadmap

We beginnen met een smart scan in de vorm van een analyse op hoog niveau. Gevolgd door een verkennende analyse en een uitwerking in details. Ten slotte krijgt u een kansen roadmap. U kunt hierbij denken aan praktische handvatten op het gebied van : strategische richting en segmentatie, commercieel leiderschap en competenties, prijsbeleid en rapportage, verkoopprocessen en verkooptechniek, marketing en zichtbaarheid.

Van vragen naar antwoorden

Alles verandert. En concurrentie is nu overal, wereldwijd. Dat zorgt voor tal van vragen. Hoe flexibel ben je? Wat zijn je behoeftes? Hoe ziet de customer journey er juist nu uit? Spreekt iedereen dezelfde commerciële taal? Hoe worden leads opgevolgd? Opgeslagen? Gedeeld? Wat is je visie en je strategie? Hoe zijn je targets ingesteld? Hoe speelt marketing in op verkoop? Hoe is je positionering? Kortom: ben je klaar voor deze nieuwe realiteit?

Zo ja … chapeau! Maar blijven er toch vragen onbeantwoord. Dan helpen wij graag bij het zoeken en vinden naar antwoorden. Op naar snelle, doelgerichte en effectieve actie. Alles verandert. Maar de toekomst begint vandaag.

Gerelateerde services

Proces optimalisatie & beschrijving
Interim Management
040 264 96 10 Vestigingen