In en voor de Brainportregio Eindhoven

In en voor de Brainportregio Eindhoven is Fancy van de Vorst een graag gezien gezicht én een ware ambassadeur voor haar stad, die onvermoeibaar netwerken en mensen bij elkaar brengt, namen, credits en tips deelt.

Fancy is synoniem voor delen en samenwerken, en daarvoor verwijst ze naar haar Indonesische genen en wortels: ,,Eindhoven is eigenlijk één groot familiebedrijf: gericht zijn op de groep, op de lange termijn, op voortbestaan en het zo lang mogelijk samen gezellig houden.”

nuance interview magazine

Warme contacten

Bij Brainport Development voelt ze zich senang: ,,We werken regionaal voor de 21 gemeenten. Dat past mooi tussen mijn lokale netwerk via de gemeente Eindhoven en mijn nationale werk voor StartUpDelta nu genoemd Techleap, om mijn kennis en kunde te delen en netwerken aan elkaar te verbinden.” Haar taak lag niet zozeer in het ‘binnenhalen’ van internationale bedrijfsvestigingen: ,,Uitdaging is hier het netwerk en ecosysteem te versterken. Daar ga ik voor. Vestigingsmanagers, van bedrijven die zich hier op de Europese markt willen settelen, hebben niet altijd binding met de regio. Dan is het belangrijk in contact te komen en te blijven, het netwerk te ontsluiten, laten zien waar de kansen liggen. 

Lees hier het volledige interview

Vraag de Nuance gratis aan

Via dit contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij u een exemplaar van Nuance toe kunnen sturen.