Terug
HR Services 07-10-20

Productfolder Daywize (2020)

De meest innovatieve HR Cloud van Nederland

Gefeliciteerd, je bent via Crowe Foederer HR Services op het spoor gekomen van Daywize!

Met Daywize Cloud bieden wij een brede e-HRM oplossing. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daywize Cloud bestaat uit twee modules: een HRM- en een Talentmanagementmodule die beiden naadloos communiceren met de Payroll module van Crowe Foederer HR Services. Deze modules kunnen ook afzonderlijk aangekocht worden. Je schaft enkel aan wat je nodig hebt. Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als in een internationale context worden ingezet. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Download hier de brochure

Alles in één omgeving

Alle personeelszaken komen in Daywize Cloud samen in één omgeving. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische functionaliteiten. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, talentontwikkeling of beloningsmanagement. Ook de aansturing van een Nederlandse of internationale payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

Nieuwste technologie

We gebruiken de allernieuwste technologie. Onze oplossingen zijn browseronafhankelijk, multi-language en te gebruiken op iedere laptop, tablet of smartphone. Daywize Cloud kan gekoppeld worden aan iedere andere oplossing, zodat gebruikers niet steeds opnieuw hoeven in te loggen. Ook worden wijzigingen in het ene systeem desgewenst automatisch overgenomen in Daywize Cloud en andersom.

Gemakkelijk in gebruik

Gebruikers staan bij ons centraal. Hoe complex een proces of de onderliggende wet- en regelgeving ook is. Gebruikers hebben altijd zicht waar in het proces ze zich bevinden, waar ze eenvoudig relevante informatie kunnen vinden en welke acties ze op welk moment moeten ondernemen. Kortom: Daywize Cloud is dé oplossing om het leven van medewerkers, managers en HR-professionals prettiger te maken.

Nieuwsgierig geworden welke functionaliteiten Daywize jouw organisatie kan bieden?

Bekijk of download snel onze bovenstaande brochure! Als je na het lezen van de folder interesse hebt gekregen, dan komen wij graag langs om je vrijblijvend een demo te geven van het systeem of neem contact op met één van onze specialisten.