Terug
HR Services 20-12-22

2manydots en Crowe Foederer gaan partnerschap aan

2manydots en Crowe Foederer zijn vol trots een partnerschap aangegaan om werken-bij websites in deze krappe arbeidsmarkt nog beter te kunnen voorzien van kwaliteit en gebruiksgemak. Aanleiding voor dit partnerschap is de succesvolle samenwerking tussen Crowe Foederer en 2manydots tijdens eerdere projecten.

Werken-bij websites

Zoals jullie van ons gewend zijn helpen wij HR processen van organisaties te digitaliseren met onze HR Tech oplossingen, waaronder Daywize. In Daywize zit een recruitment en ATS module, deze is niet alleen handig voor het beheren van de openstaande vacatures, je hebt ook alle gegevens van (potentiële) werknemers digitaal, je kan automatisch reacties sturen naar kandidaten en digitaal sollicitaties delen met leidinggevenden binnen je organisatie. Samen met 2manydots kunnen wij nu ook helpen met een professionele en converterende werken-bij website, waarmee je opvalt en je onderscheidt in de huidige competitieve arbeidsmarkt.

Met 2manydots hebben wij een gerespecteerde partner die het werken met Daywize voor onze opdrachtgevers nog eenvoudiger maakt. 2manydots kan helpen met een complete werken-bij websites of jullie huidige website koppelen aan Daywize. 2manydots is een internetbureau en heeft van het bouwen van websites en WordPress-koppelingen haar specialisme gemaakt. Met SEO zorgt onze partner er ook voor dat jullie website hoog in Google scoort. Dit verhoogt de kans op sollicitanten aanzienlijk. 2manydots beschikt over een team van experts in WordPress-koppelingen, SEO Experts en professionele webdesigners.

Lees hier meer informatie over een eigen Werken-bij website