Een eigen Werken-bij website

Zoals u van ons gewend bent configureren wij HR-systemen zoals Daywize voor werken-bij websites. Daywize is niet alleen handig voor het beheren van de openstaande vacatures, u hebt ook alle gegevens van (potentiële) werknemers op uw scherm.

Werken-bij website

In de krappe arbeidsmarkt waar we ons vandaag de dag in bevinden, is een werken-bij website haast onmisbaar. Veel bedrijven trachten dezelfde vacatures te vullen en met een geoptimaliseerde werken-bij website, geeft u de kandidaat een goede reden om voor uw bedrijf te kiezen. Naast uw reguliere website, waar u waarschijnlijk producten of diensten op verkoopt, fungeert een werken-bij website echt als visitekaartje voor de HR-afdeling van uw bedrijf. Wanneer deze werken-bij website met behulp van SEO ook nog hoog in Google scoort, levert dit een stijging op van de aanwas van nieuw talent.

De Daywize-koppeling

Een koppeling met WordPress slaat alle informatie uit webformulieren direct op in Daywize. Maar vice versa haalt de koppeling ook informatie uit Daywize en plaatst deze geautomatiseerd op de werken-bij website. Wanneer u een vacature in Daywize zet komt deze, inclusief uitgebreide functieomschrijving, op uw WordPress-site te staan. Dit alles in de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Als recruiter of manager bespaart u met deze koppeling veel tijd. U hoeft de vacature niet langer uitgebreid op te maken aangezien de WordPress/Daywize-koppeling zorgt dat de vacature perfect binnen het design van uw website past. Solliciteren via een ‘ouderwets’ e-mailtje is hiermee verleden tijd. Kandidaten kunnen hun motivatiebrief direct in het webformulier plakken. Uw HR-afdeling kan zich dan volledig richten op de zoektocht naar de juiste kandidaten.

HR Software Daywize

Klantcase G-STAR

G-Star verlegt al ruim drie decennia lang de grenzen van denim. Met vestigingen verspreid over verschillende continenten is het Nederlandse merk uitgegroeid tot een wereldspeler in de mode-industrie. G-Star schakelde ons in om de werken-bij website te optimaliseren.

Nieuwe vacatures werden door G-Star handmatig toegevoegd aan de werken-bij website. Om meer overzicht te vergaren en informatie van sollicitanten te categoriseren, werd het HR-platform Daywize geïmplementeerd. De vacatures moesten echter nu twee keer worden geplaatst, namelijk op de werken-bij website én in Daywize. G-Star vroeg ons om met een oplossing te komen zodat onnodig werk uit handen kon worden genomen.

De developers zijn direct met dit vraagstuk aan de slag gegaan en hebben binnen drie weken een WordPress-Daywize koppeling op de werken-bij website van G-Star geïmplementeerd. Met deze koppeling hoeft de HR-medewerker van G-Star de vacature enkel in Daywize te zetten waarna deze, met behulp van de koppeling, automatisch wordt doorgezet naar de werken-bij website. Deze synchronisatie werkt ook omgekeerd. Een sollicitant vult de vacature in waarna deze automatisch in Daywize wordt gezet.

Onze specialisten

Thomas Vos
Partner HR Technology HR Services
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant HR Services