Versterk je organistatie met HR Technology

Ons ervaren team van HR-technologiespecialisten staat klaar om organisaties te helpen bij het navigeren door het complexe landschap van HR-technologie, met een focus op het leveren van meetbare resultaten en het maximaliseren van de ROI van technologie-investeringen. Met een klantgerichte aanpak streven wij ernaar om langetermijnrelaties op te bouwen en te groeien als uw vertrouwde partner in HR-technologie.

Wat houdt onze HR Technology aanpak in?

Wij zijn uw sparringpartner op het gebied van HR Technology. Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van organisaties bij elke stap van hun HR-technologiereis, van strategische selectie tot naadloze implementatie, optimalisatie en doorlopende ondersteuning.

Met een diepgaand inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen in HR-technologie, helpen wij onze klanten bij het vinden van de meest geschikte oplossingen die aansluiten op hun unieke behoeften en doelstellingen. Of het nu gaat om het verbeteren van werving en selectie, het optimaliseren van talentmanagementprocessen, of het implementeren van geavanceerde leer- en ontwikkelingsplatforms, wij bieden deskundig advies en begeleiding om succes te garanderen.

HR Technology oplossingen:

Totaaloplossing HR Software

Meer informatie

Talent Management

Meer informatie

People Analytics

Meer informatie

Workforce Management

Meer informatie

Payroll Software

Meer informatie

Integraties

Meer informatie

HR Technology Volwassenheidsmodel


HR-afdelingen krijgen steeds complexere vraagstukken, maar hebben ook veel administratieve handelingen. Dit vraagt om resources die creatief en efficiënt gebruikt worden. Groeien in digitale volwassenheid biedt oplossingen en kansen voor deze uitdagingen.

Wat is digitale volwassenheid?
Digitale volwassenheid gaat verder dan de mate waarin HR-processen en administratie gedigitaliseerd zijn. Om tech echt voor je te laten werken, moet je stappen zetten in de hele organisatie. Maar waar begin je? Wat moet je ambiëren? En vooral: wat heb je nodig om dit te organiseren?

#HRTech Review heeft in samenwerking met Crowe Foederer en input van de expert community het ‘HRTech volwassenheidsmodel’ opgesteld. Hiervoor is onderzoek uitgezet bij organisaties met 100+ medewerkers. Het model laat zien welke stadia er zijn in de groei van je HRTech én waar jouw organisatie zich begeeft.

Hiervoor wordt gekeken naar de volgende dimensies: processen, tooling en koppeling, team, data en privacy en tot slot de user experience.

In dit dossier vind je alle informatie over het onderzoek, de uitkomsten en benodigde kennis om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Vraag hier het volwassenheidsmodel aan.

Digitale HR-transformatie

Altijd gedacht dat digitale HR-transformatie complex is?

In een kleine organisatie kunnen veel HR-taken prima handmatig uitgevoerd worden. Maar als de organisatie groeit moet je HR-processen slimmer gaan organiseren. Digitalisering helpt daarbij. Een inkijkje in een organisatie waar HR door razendsnelle groei ook razendsnel moest professionaliseren.

Het volledige verhaal hoe wij onze HR Technology hebben geïmplementeerd bij Oogwereld lees je hier.

Ontdek onze full-service aanpak

Door de nauwe samenwerking met onze HR-collega’s zijn wij in staat u direct te ondersteunen nog veel meer gebieden binnen HR. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op gebied van:

  • HR advies & talentmanagement
  • HR-technology
  • Loonheffing & sociale zekerheid
  • Pensioen
  • Arbeidsrecht
  • Vitaal & arbo
  • Global employer services

 

Neem contact op met een van onze specialisten

Thomas Vos
Partner HR Services +31 (0)6 51 98 95 22
Sanne van Hoeij
Senior HR Technology Consultant +31 (0)6 89 92 80 97
Jeroen Stam
HR Technology Consultant +31 (0)6 51 71 64 49