Duurzame inzetbaarheid

Zet uw medewerkers in hun kracht

Zet uw medewerkers in hun kracht Individueel én op teamniveau. Wij verzorgen trainingen voor deelnemers in verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Over onderwerpen als flexibiliteit en gezondheid. En waarmee daagt iemand zich uit? Een communicatietraining? Of thema’s als cultuur en leiderschap, of mobiliteit? Er valt nog genoeg te leren, dus vind bij Crowe Vitaal een training die bij uw wensen – en die van uw medewerkers – past.

Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen uw organisatie verweven. Natuurlijk kunt u alle tips, tricks en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan. De realiteit is dat er geen standaardoplossing is voor het implementeren van duurzame inzetbaarheid. Deze staat van zijn is in elk bedrijf een unieke formule.

Kennis delen = duurzame toepassing

Crowe Vitaal gaat in een selecte groep met u als ondernemer of HR-manager aan de slag om een op maat gemaakt plan op te stellen. Dit doen wij tijdens onze werktafel met gelijkgestemde of in company. Wilt u weten hoe? Lees hier verder en schrijf u in voor onze sessie!

Zoals we al eerder benoemden, duurzame inzetbaarheid eventjes inpassen in de dagelijkse routine komt niet vanzelf. Als op maandagochtend de werkweek aanvangt, beginnen de dagelijkse besognes weer: een medewerker die zich weer ziek heeft gemeld, u krijgt de melding dat die adviseur er nogal vaak de kantjes vanaf loopt, enzovoort. Hoe komt u concreet tot een beleidsplan, hoe stelt u deze op en hoe zorgt u ervoor dat dit in uw organisatie geïmplementeerd wordt?

Duurzame inzetbaarheid

Zet uw medewerkers in hun kracht individueel én op teamniveau. Wij verzorgen trainingen voor deelnemers in verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Over onderwerpen als flexibiliteit en gezondheid. En waarmee daagt iemand zich uit? Een communicatietraining? Of thema’s als cultuur en leiderschap, of mobiliteit? Er valt nog genoeg te leren, dus vind bij Crowe Vitaal een training die bij uw wensen – en die van uw medewerkers – past.