Crowe Foederer HR Services breidt haar HR-dienstenpakket uit met arbo- en verzuimtak van PDC Veghel

Met ingang van 18 februari sluit PDC Veghel zich aan bij de HR Services tak van Crowe Foederer. In het persbericht lichten Anja Lawera, eigenaar PDC Veghel en Bram Krijnen bestuurder Crowe HR services de overname toe. Deze keuze heeft diverse redenen die we graag nader toelichten. Vooropgesteld staat dat voor onze (potentiële) klanten niets verandert in onze kwaliteit aan dienstverlening en contactpersonen. Er ontstaan vooral meer mogelijkheden door bijvoorbeeld de toegang tot een uitgebreider HR-dienstenpakket.

Wat zijn de voordelen van de overstap naar Crowe HR Services?

  1. Per direct ontstaat toegang tot een uitgebreider dienstenpakket en professionals op diverse vakgebieden. Zo kunnen we een totaal HR business partner zijn voor onze klanten. Bijvoorbeeld op het gebied van Arbo & Verzuim, Pensioenen, Global Mobility, Arbeidsrecht, Payroll en Data analyse zijn er meer dan 70 specialisten die op diverse vraagstukken kunnen ondersteunen.
  2. Het multidisciplinair team van Crowe heeft dezelfde visie als PDC: persoonlijk, deskundig, ondersteunend en vooruitstrevend op het gebied van alle HR processen waarbij wij nog beter en sneller kunnen ondersteunen.
  3. PDC breidt samen met Crowe de dienstverlening verder uit en we kunnen we onze kennis en focus volledig inzetten op de gezonde medewerker.

Wat verandert er voor onze (potentiële) klanten?

Al onze klanten behouden dezelfde kwaliteit aan dienstverlening zoals ze gewend zijn. Lopende contracten van PDC met de afgesproken voorwaarden worden overgenomen door Crowe. De vertrouwde gezichten van PDC Veghel voor Vitaliteit, verzuim, arbo en HR blijven de contactpersoon. Mocht het op korte termijn wenselijk zijn om geïnformeerd te worden over een nieuw af te nemen dienst zoals hierboven genoemd, dan plannen we graag een afspraak in met een specialist.

Vragen of toelichting?

Zijn er vragen neem dan gerust contact op met:

Meer informatie over PDC Veghel Meer informatie over Crowe HR Services