Digitale vooroploper in de onderwijswereld

Geen branche gaat zo snel als de technologie. Binnen het onderwijs volgen veranderingen elkaar ook in een rap tempo op. Bedrijven die op het snijvlak van de twee opereren, moeten er bovenop zitten. Of beter nog: vooruitlopen. Daar is Prowise uit Budel een sprekend voorbeeld van.

Zelf doen

Juist dat hoge tempo is wat customer experience director Edith Kwaspen aanstaat. „Ik hou van de dynamiek die hier heerst. In de twee en een half jaar dat ik hier werk, zijn er veel nieuwe producten ontwikkeld. Het is mooi om hieraan mee te kunnen werken. Ook worden we steeds internationaler. We zijn nu actief in 26 landen, terwijl Prowise begon met alleen Nederland.”

Het bedrijf, dat digitale leeroplossingen biedt, is inderdaad hard gegroeid. Ruim tien jaar geleden waren oprichters Erik Neeskens en Michael Ahrens al bezig met ideeën om het onderwijs te verbeteren door digitalisering. Bij hun werkgever kregen ze die niet van de grond, dus besloten ze het zelf te doen. BordWijs, zoals het aanvankelijk heette, was geboren.

Lees hier het volledige interview

Vraag de Nuance gratis aan

Via dit contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij u een exemplaar van Nuance toe kunnen sturen.