Crowe ondersteunt al vele jaren maatschappelijke initiatieven. Om deze initiatieven meer te structureren, hebben wij de Crowe Foundation. Het centrale thema van de Crowe Foundation is ‘Gelijke kansen’. Binnen dit overkoepelende thema willen we meer gelijke kansen bieden aan jeugd, laaggeletterden en mensen met een beperking. Zeer belangrijke maatschappelijke onderwerpen en daarom willen we ook zo veel mogelijk medewerkers oproepen om daar een bijdrage aan te leveren, gefaciliteerd vanuit de foundation met tijd, geld of materiaal. Hier tref je een aantal mooie doelen die we met de Crowe Foundation hebben gerealiseerd afgelopen periode!

Rolstoelbasketbalwedstrijd tegen dé Heroes Den Bosch

Crowe organiseerde in samenwerking met Heroes Den Bosch, Fonds Gehandicaptensport en Stichting BEN een gaaf rolstoelbasketbalevent waarbij 10 kids tussen de 12 en 18 het opnamen tegen dé sterspelers van de Heroes! Wie denk jij dat deze game heeft gewonnen? 😉 Check de aftermovie!

Bekijk hier de aftermovie

De Lisse

Collega’s die actief betrokken zijn bij een goed doel mogen bij Crowe een bijdrage aanvragen voor een mooi project dat zij willen steunen. Zo ook collega Joris de Corte die voor een verzorgingstehuis in de Lisse waar hij ook vrijwilligerswerk doet zijn beste beentje voor zette en de bewoners een leuke middag bezorgde!

Check de video

Muziek in de klas

Wie wil dat nu niet? Elke dag muziek maken in de klas! Voor veel kinderen is dat niet mogelijk. Collega Teun van Lierop die in de dagelijkse praktijk jaarrekeningen controleert, zet zich als vrijwilliger in om samen met de Harmonie Budel te zorgen dat kinderen op de basisschool muziekles krijgen. Teun mocht namens de Crowe Foundation een cheque overhandigen, zodat de Harmonie EMM Budel muziekinstrumenten voor dit project kan aanschaffen.

Vraag hier de Nuance gratis aan