‘Scoren’ met Olympisch hockeyster Lidewij Welten

Op de laatste zomerse woensdag in september was het zover. Zestig kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud maakten hun sportdebuut met onze sportambassadrice en Olympisch tophockeyster Lidewij Welten! Op het hoofdveld van HC Den Bosch namen de zestig kinderen het op tegen Lidewij en haar vriendenelftal, aangemoedigd door ruim vijfenzeventig enthousiaste ouders en grootouders.

Warming-up

Na het welkomstwoord van CEO Johan Daams nam de stadionspeaker het over. Een stevige beat begeleidde de sportievelingen naar het veld. Daar werden de nodige warming-up oefeningen gedaan. Gevolgd door een korte loop- en technische training.

Het echte werk

Het echte werk was de wedstrijd waarin Lidewij en haar vrienden het in de eerste helft opnamen tegen de zestig kinderen. Na de eerste helft ging het vriendenteam van Lidewij aan de leiding met 2-1. In de tweede helft wisselde Lidewij van kant en leidde de kinderen naar een 4-2 overwinning. Met een meet & greet met Lidewij (inclusief haar prachtige gouden medaille uit Tokio) inclusief foto’s en handtekeningen werd de middag afgerond.

Het event werd georganiseerd voor kinderen van relaties en medewerkers van Crowe Foederer In het kader van onze sportcampagnes en ons 60-jarig jubileum.

Vraag hier de Nuance gratis aan