“Eenvoud inspireert mij.”

Wat onmiddellijk opvalt aan zijn werkkamer, op de derde verdieping van het kantoor in Eindhoven, zijn de hagelwitte wanden, het functionele meubilair, het opgeruimde bureau en het verdwaalde schilderij aan de muur. In deze zakelijke soberheid zal het Jaap zelf moeten zijn die leven en invulling geeft aan de ruimte. Een andere kennismaking met Crowe-collega Jaap Schrover.

Wat zegt deze kantoorruimte over jou? “Ik zoek rust en zo min mogelijk afleiding in mijn kamer zodat ik me kan focussen. De kamer is misschien bescheiden, maar het startpunt van nieuwe ideeën. Eenvoud inspireert mij. Natuurlijk dol ik wel met collega’s maar vaak buiten deze kamer.”

Ontwikkelen

Ik wil nieuwe dingen leren en daardoor mijzelf blijven ontwikkelen. Iets wat in mijn nieuwe rol en in de (financiële) wereld waarin we leven een vereiste is. Niet alleen qua zakelijke kennis maar iIk vind het ook prachtig om andere landen en culturen te leren kennen. Vooral de plekken waar nog niet veel toeristen zijn geweest, vind ik gaaf. Zo ben ik de afgelopen jaren onder andere in Tibet en Iran geweest. Daarnaast ben ik iemand die doelen stelt, in mijn werk maar zeker ook privé. Daar haal ik mijn drive uit. Daar hoop ik anderen in mee te kunnen nemen. Want na elke mijlpaal komt er weer een volgende. Ik vind het leuk om die samen te behalen, want je doet het nooit alleen.

Lees hier het volledige artikel

Vraag hier ons bedrijfsglossy Nuance gratis aan

040 264 96 10 Vestigingen