Nuance 20:
All4Cars

“Wij kunnen Netflixen en tegelijkertijd zaken regelen.”

We ontmoeten Bart en Hellanie Weber in het kantoor van All4Cars aan de A2 bij Echt. Met mondkapjes, want niemand kan zich in deze tijd het virus veroorloven. In een gesprek met ondernemers is het onmogelijk om het onderwerp niet te benoemen. Hoe gaan de zaken in hun bubble?

DNA

Groothandel All4Cars levert speciaalgereedschap aan automaterialenzaken in heel Europa. Permanent liggen er in het 2.500 vierkante meter grote magazijn zo’n 17.000 artikelen op voorraad. Het is moeilijk voor te stellen dat het bedrijf min of meer per ongeluk ontstond, al zaten auto’s altijd al in Barts DNA. Bart: “Ik ben met auto’s opgegroeid. Mijn vader had een ouderwetse autosloperij, zo een waar je nog met een hamer de onderdelen van de opgestapelde karkassen sloeg. Als dertienjarige jongen demonteerde ik met een voorhamer versnellingsbakken, om het ijzer, aluminium en brons te scheiden.

Oldtimerbeurzen

Via oldtimerbeurzen stuitten Bart en Hellanie op goud. Hellanie: “We namen met een standje olieproducten deel aan de voor ons allereerste beurs in het Rosmalense Autotron. Voor de aankleding hadden we wat gereedschap meegenomen. Aan het eind van de dag was er één blikje olie verkocht. Het gereedschap was allemaal weg. Bij de volgende beurs hebben we de olie thuisgelaten en lag de tafel vol gereedschap. We kochten alles lokaal aan, importeerden nog niks. Het was echt hobbymatig. Maar we wisten ons toen al te onderscheiden door, letterlijk, onze naam op de kaart te zetten.

Lees hier het volledige artikel

Vraag hier ons bedrijfsglossy Nuance gratis aan

040 264 96 10 Vestigingen