Terug
Corporate Finance 21-12-20

Verkoop BCT uit Sittard

Corporate Finance begeleidt verkoop BCT uit Sittard aan het van oorsprong Canadese Investeringsmaatschappij TSS.

3 december 2020 is er gepubliceerd dat BCT uit Sittard overgenomen is door TSS. TSS is een van oorsprong Canadese Investeringsmaatschappij die m.n. investeert in ICT gerelateerde bedrijven. BCT kent een bijzonder geschiedenis. Het in 1985 opgerichte bedrijf heeft met haar ICT systemen gericht op enterprise information management een vooraanstaande positie bij met name de lokale overheid in Nederland, Belgie en Duitsland. Bij het bedrijf werken 130 medewerkers.

Het bijzondere is dat Johan Vlassak de verkoop heeft gedaan met de broer van de oorspronkelijke DGA, Mark Loos. Mark overleed op 6 juni 2016 en zijn broer, Eric, heeft samen met Jos Bisschoff en Dimitri Palmen het bedrijf geleid met als doel het op enig moment goed te laten landen in een vertrouwde en goede omgeving.

Voor Crowe Corporate Finance een mooi en intensief traject wat Johan samen met Leon Janssen heeft mogen begeleiden. De hulp van Marc Ubaghs en Twan Simons mag daarbij zeker niet worden vergeten. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen!

040 264 96 10 Vestigingen