Terug
HR Services 30-12-21

Slimmer uw workforce plannen? Partnership Crowe & Dyflexis

Crowe HR Services breidt haar HR Tech dienstverlening uit met de slimme workforce managementsoftware van Dyflexis.

Naast digitale oplossingen op het gebied van Salaris-, HR-, Talentmanagement-, Subsidie- en Data Intelligence software, gaat Crowe nu ook slimme software op het gebied van personeelsplanning, urenregistratie en kloksystemen implementeren.

Crowe creëert met Dyflexis slimmere personeelsplanningen voor MKB en grote internationale klanten. Naast volledige controle over werktijden en inzicht in actuele personeelskosten, bespaart de software tijd en geld. Medewerkers  gebruiken een slimme app waarmee zij beschikbaarheid doorgeven, verlof aanvragen, shifts ruilen en hun externe agenda’s inzien. Dyflexis is gekoppeld aan onze salaris en HR systemen, hierdoor is er geen dubbele data invoer en kan er efficiënt gewerkt worden. Daarnaast is Dyflexis opgenomen in onze dataoplossingen, waardoor alle data vanuit verschillende systemen inzichtelijk is op één plek.

“Door het gebruik van onze slimme digitale HR oplossingen gaan onze klanten hun aandacht en tijd gelukkig steeds meer investeren in de ‘people’ kant van HR. Denk daarbij aan zaken zoals opleiding en ontwikkeling, recruitment, inzetbaarheid, en talentmanagement. Het volwassenheidsniveau en de toegevoegde waarde van HR stijgt hierdoor en dat heeft een bijzonder positieve impact op het succes van bedrijven, De oplossing van Dyflexis past heel goed bij deze visie en bij onze digitale HR propositie, aldus Bram Krijnen, partner bij Crowe HR Services

Dyflexis over de samenwerking:  “het HR Tech team van Crowe heeft ons laten zien dat ze in staat is om bedrijven op een deskundige manier op een hoger HR plan te krijgen middels de combinatie van software oplossingen én deskundige advies- en supportteams op nagenoeg alle HR domeinen. Die combinatie van inhoudelijke en technische kennis past heel goed bij de behoefte van onze doelgroep. We zijn dan ook erg blij met Crowe als nieuwe partner.”

Lees hier meer over Dyflexis en over de slimmere personeelsplanningen.