Terug
Corporate Finance 05-03-24

Sectoranalyse installatietechniek nu beschikbaar

De Nederlandse installatietechnische markt is volop in beweging. Bent u actief of geïnteresseerd in de installatiebranche? Ontdek de kansen en uitdagingen in de sector met onze gloednieuwe sectoranalyse.

Wat ontdekt u in deze analyse?

Deze sectoranalyse is opgesteld om inzicht te geven in de installatietechnische markt. Het vooruitzicht voor deze markt is goed. Wet- en regelgeving zorgt ervoor dat met name bedrijven in de klimaat- en elektrotechniek zich uitstekend kunnen positioneren in de markt. Met de juiste visie en strategie biedt deze markt daarom veel kansen voor ambitieuze ondernemers. We gaan verder in op de invloed van recente wettelijke wijzigingen, de groeiende nadruk op duurzaamheid, en welke richting de installatietechnische markt op gaat. Daarnaast bespreken we interessante cijfers waaronder de gemiddelde winstmarge in de sector. We sluiten af met informatie over fusies en overnames en staan stil bij een aantal belangrijke zaken waar op gelet moet worden bij het aan- of verkopen van een onderneming.

Kortom een sectoranalyse die u niet wil missen. Vul uw gegevens in en download uw exemplaar van de sectoranalyse installatietechniek direct en kosteloos.

Download hier de sectoranalyse:

Wilt u graag een professionele sparringpartner met kennis van de markt voor uw onderneming? Neem dan hier contact met ons op.

Specialisten

Guus van Houts
Partner Corporate Finance
Leon Janssen
Manager Corporate Finance
Sander Blox
Analist Corporate Finance