Terug
20-06-24

ARBO WISSELWEKEN: Overstappen van arbodienst

Werkplekonderzoek

Heeft u te maken met hoge verzuimcijfers? Ergert u zich aan lange wachttijden en beperkte beschikbaarheid van bedrijfsartsen? Of past uw huidige arbodienst niet meer bij u vanwege de onpersoonlijke benadering of beperkte prijs/kwaliteit verhouding? Dan is dit het moment om te overstappen van arbodienst.

Gebruik dan de Arbo wisselweken om over te stappen naar de gecertificeerde arbodienst van Crowe HR Services. Daardoor kunt u niet alleen gebruik maken van onze Arbo diensten, maar ook instrumenten die u van een HR- en vitaliteitspartner mag verwachten.

5 goede redenen om te overstappen:

  1. Naast arbodienst zijn we ook de vitaliteitspartner die preventie instrumenten voor u in kan zetten zoals: Risico Inventarisatie & Evaluatie, Periodiek Medisch Onderzoek, keuringen, werkplekonderzoek, arbeidsdeskundig onderzoek en diverse trainingen zoals verzuimtrainingen en BHV.
  2. Minder verzuim, een hogere productiviteit: met ons vitaliteitsprogramma verhoogt u de duurzame inzetbaarheid van mensen en vermindert aantoonbaar het ziekteverzuim.
  3. Verzuim kent niet altijd een medische grondslag. Wij kijken ook naar een casus met een HR-blik.
  4. Eén aanspreekpunt voor al uw vitaliteits- en verzuimvraagstukken.
  5. Wij regelen de overstap voor u.

Meer informatie over onze vitaliteits- en verzuimdiensten kunt u vinden op Crowe Vitaal.

Snel en eenvoudig overstappen van arbodienst of een afspraak maken? Doe dit voor 1 oktober!

Wilt u vanaf 1 januari 2025 overstappen naar onze arbodienst? Dan heeft u tot 1 oktober de tijd om het contract met uw huidige leverancier op te zeggen en tot 31 december van dit jaar om uw nieuwe contract met ons te regelen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Vul dan onderstaande formulier in en één van onze specialisten neemt spoedig contact met u op: