Terug
16-08-22

ARBO WISSELWEKEN: Overstappen van arbodienst

Werkplekonderzoek

Heeft u te maken met hoge verzuimcijfers? Ergert u zich aan lange wachttijden en beperkte beschikbaarheid van bedrijfsartsen? Of past uw huidige arbodienst niet meer bij u vanwege de onpersoonlijke benadering of beperkte prijs / kwaliteit verhouding? Dan is dit het moment om te overstappen van arbodienst.

5 goede redenen om te overstappen van arbodienst. Let op: regel dit voor 1 oktober

Gebruik dan de Arbo wisselweken om te overstappen naar de gecertificeerde arbodienst van Crowe HR Services. Met de overname van PDC Veghel in februari jl. kunnen Crowe-relaties overstappen naar deze arbodienst. Daardoor kunt u niet alleen gebruik maken van deze diensten maar ook instrumenten die u van een HR- en vitaliteitspartner mag verwachten.

5 goede redenen om te overstappen:

  1. Naast arbodienst zijn we ook de vitaliteitspartner die preventie instrumenten voor u in kan zetten zoals: Risico Inventarisatie & Evaluatie, Periodiek Medisch Onderzoek, keuringen, werkplekonderzoek, arbeidsdeskundig onderzoek en diverse trainingen zoals verzuimtrainingen en BHV.
  2. Minder verzuim, een hogere productiviteit: met ons vitaliteitsprogramma verhoogt u de duurzame inzetbaarheid van mensen en vermindert aantoonbaar het ziekteverzuim
  3. Verzuim kent niet altijd een medische grondslag. Wij kijken ook naar een casus met een HR-blik
  4. Eén aanspreekpunt voor al uw vitaliteits- en verzuimvraagstukken
  5. Wij regelen de overstap voor u

Meer informatie over onze vitaliteits- en verzuimdiensten kunt u vinden op Vitaliteits- en verzuimcentrum – PDC – Personeels Diensten Centrum (pdcveghel.nl)

Snel en eenvoudig overstappen van arbodienst of een afspraak maken? Doe dit voor 1 oktober

Wilt u vanaf 2023 overstappen naar onze arbodienst? Dan heeft u nog maar tot 1 oktober de tijd om het contract met uw huidige leverancier op te zeggen. Wij hebben het voor u makkelijk gemaakt zodat u binnen 5 minuten de overstap regelt. Ga naar Aansluiting arbodienst en bedrijfsarts (pdcveghel.nl),  vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

Meer informatie over de mogelijkheden en voordelen of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op met uw huidige relatiepartner van Crowe HR Services of rechtstreeks met onze vitaliteits- en verzuimspecialisten: Anja of Gwen Lawera, via 085 – 4444 330 en/ of [email protected]