Terug
Corporate Finance 27-09-23

Onze financieringsexperts

corporate-finance

Bent u op zoek naar een financiering of heeft u een ander financieringsvraagstuk? Vanuit ons Corporate Finance team kunnen wij u hierbij helpen. Ons ervaren team bestaat onder andere uit voormalige bankiers en heeft als intermediair directe ingangen bij de banken en alternatieve financiers. We bieden begeleiding en advisering bij financieringsvraagstukken, waarbij klanten gedurende het gehele financieringstraject worden ontzorgd. Wij denken mee over een passende financieringsstructuur en kunnen met onze ervaring en expertise aan de voorkant een inschatting geven van de haalbaarheid van een financiering, openen deuren bij financiers die anders dicht blijven en onderhandelen voor u over de beste kredietvoorwaarden.

Graag stellen we 2 van onze experts nader aan u voor:

Thomas Huijben is als financieringsadviseur werkzaam bij Crowe Foederer Corporate Finance. Thomas heeft de bachelor- en masteropleiding Fiscale Economie afgerond aan de Tilburg University en heeft vervolgens 1,5 jaar als belastingadviseur gewerkt. Daarna is Thomas zich gaan focussen op de zakelijke kredietverlening en heeft hij 4,5 jaar als Financieringsspecialist Grootzakelijk gewerkt bij Rabobank regio Eindhoven. Binnen het Crowe Foederer Corporate Finance team houdt hij zich bezig met de begeleiding en advisering van (her)financieringsvraagstukken, het opmaken van liquiditeitsplanning en governance- en structureringsvraagstukken.

Jan Willem de Jongh is als partner werkzaam bij Crowe Foederer Corporate Finance. Na zijn studie Rechten te hebben afgerond heeft Jan Willem een brede bancaire ervaring opgebouwd bij diverse banken, met name in de financiering van (groot)zakelijke klanten. Als directielid binnen diverse Rabobanken was hij eindverantwoordelijk voor de bediening van de bedrijvenmarkt. Ook in die rol was zijn inhoudelijke betrokkenheid in acceptatie en beheer van bedrijfsfinancieringen groot.

Na zijn bancaire loopbaan heeft Jan Willem de opleiding Business Valuation aan Nyenrode Business Universiteit gevolgd en is hij geaccrediteerd bij het NiRV als Register Valuator (RV). Sindsdien heeft hij diverse overnametrajecten mogen begeleiden.

Naast een brede ervaring op gebied van bedrijfsfinanciering en -overnames heeft Jan Willem een passie voor het ondernemerschap. Het is zijn drijfveer om ondernemers te helpen hun ambities en levensdoelen te realiseren.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op, we kunnen dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen.

Jan Willem de Jongh
Partner
LinkedIn

Thomas Huijben
Financieringsadviseur
LinkedIn