Je Pathé Thuis code verzilveren doe je zo:
1: Ga naar www.pathe-thuis.nl/kado of scan de QR code op de wikkel en klik op ‘Code inwisselen’
2: Log in met je Pathé Thuis account. Heb je nog geen Pathé Thuis account? Maak dan eerst een account aan. Klik op ‘Meld je dan hier aan’
3: Vul je filmcode in en bekijk alle films. Kies nu jouw film. Veel kijkplezier!

Hoe maak ik een gratis account aan bij Pathé Thuis?
Om een film te kunnen kijken heb je een account nodig. Het aanmaken van een account is gratis en eenvoudig. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.
1: Ga naar www.pathe-thuis.nl/aanmelden op je PC/laptop, tablet of mobiel.
2: Vul je naam en e-mailadres in, maak een wachtwoord aan en klik op ‘Aanmelden’.
3: Klik op de Pathé Thuis app op je Smart-TV, PC/laptop, tablet, game console of smartphone
4: Log in met jouw gegevens.

De Pathé Thuis voucher code is geldig voor 1 huurfilm naar keuze in hoge (HD) kwaliteit. Huurprijs maximaal €5,99, Premium films en koopfilms zijn uitgesloten van deelname.

Ukiyo = Pluk de dag

Crowe kies dit jaar ook voor duurzaamheid! De handdoek uit jouw nieuwjaarsgeschenk bestaat voor 22% uit gerecycled katoen. Hiermee bespaart iedere handdoek 1409,2 liter water. Daarnaast wordt 2% van de opbrengst gedoneerd aan Water.org. Dit vinden wij een mooi initiatief om aan bij te dragen!

De collectie van Ukiyo legt de focus op bewust gebruik van water: via het druppel icoontje zie je de hoeveelheid waterbesparing tijdens de productie van dit product. Ook bevat de handdoek een AWARE tracer om te achterhalen waar de gebruikte producten vandaan komen.