Masterclass:
Louis van Gaal

Professioneel, menselijk en een tikkie eigenwijs

De inschrijvingen zijn gesloten. Wil je nog op een eventuele last minute plek kans maken? Stuur dan een e-mail naar communicatie@crowefoederer.nl.

Donderdag 16 mei | 15.00 – 18.00 | Evoluon Eindhoven

Wij nodigen jou graag uit voor een unieke en interactieve masterclass met niemand minder dan Louis van Gaal! Dit is dé kans om hem vragen te stellen en inzichten te krijgen van een legendarische voetbalcoach die zijn stempel heeft gedrukt op de internationale voetbalwereld.

Bij te veel aanmeldingen zullen wij op basis van de ingediende vragen de definitieve gastenlijst samenstellen.

Talentontwikkeling, ambitie en jezelf zijn
Tijdens deze masterclass zal Louis van Gaal zijn diepgaande kennis en ervaring delen over talentontwikkeling, ambitie en ‘jezelf zijn’. Allemaal cruciale aspecten in zowel sport als het werkzame leven. Ontdek hoe hij talent herkent en laat floreren. Dit alles met een gezonde dosis ambitie, eigenzinnige aanpak en zijn vermogen om authentiek te blijven, ongeacht de omstandigheden.

Preview EK 2024
We sluiten af met een exclusieve preview naar het EK 2024. Louis van Gaal zal samen met sportmarketeer Bob van Oosterhout zijn inzichten delen over de verwachtingen, uitdagingen en mogelijke scenario’s voor een van de grootste sportevents van dit jaar. Dit alles onder begeleiding van Anne-Greet Haars, bekend van o.a. Viaplay en BNR.

Meld je snel aan
Mis deze kans niet om te leren van een meester in zijn vakgebied en om jezelf te inspireren voor succes! Bevestig je aanwezigheid, neem een introducé mee en dien je vraag in die je Louis altijd al wilde stellen. Klik op onderstaande link voor meer informatie over sprekers, locatie en om je aan te melden!

Programma
15:00 uur          Ontvangst met iets lekkers
15:30 uur          Start masterclass
17:00 uur          Einde, aansluitend borrel
18:00 uur          Afsluiting event

Bevestig je aanwezigheid via de button.

Datum: Donderdag 16 mei
Tijd: 15.00 – 18.00
Locatie: Evoluon Eindhoven

Er zijn geen plekken meer beschikbaar voor deze masterclass

Bij te veel aanmeldingen zullen wij op basis van de ingediende vragen de definitieve gastenlijst samenstellen.

Sprekers

Louis van Gaal
Bob van Oosterhout
Sportmarketeer
Anne-Greet Haars
Presentator Viaplay