Ik doe mee!

Crowe Foundation

Crowe en haar goede doelen

Vanuit de Crowe Foundation is er jaarlijks een aanzienlijk bedrag van €100.000,- beschikbaar voor goede doelen. Daarbij is ‘gelijke kansen’ het kernthema van de Crowe Foundation. Hiervoor hebben we op basis van voorstellen van onze eigen medewerkers vier centrale goede doelen geselecteerd die we met aandacht, tijd en geld ondersteunen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om zelf goede doelen voor te stellen die we vanuit de Crowe Foundation kunnen ondersteunen. En last but not least, ook de tijd die je zelf tijdens werkuren investeert in het goede doel mag je schrijven op een speciale urencode.

Fonds Gehandicapten Sport
Meld jouw basisschool aan voor een clinic van een half dagdeel waarin leerlingen van groep 7 of 8 kennis maken met het ‘leven met een beperking'.
IMC weekendscholen
IMC Weekendschool verzorgt aanvullend, motivatie-gericht onderwijs voor nieuwsgierige jongeren vanaf tien jaar, op die plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Ze zijn hard op zoek naar vrijwilligers in Zuid Nederland. Wil jij een les verzorgen of begeleiden? Geef je op!
Maatje 040
Bij alle projecten van Maatje 040 gaat het om persoonlijk contact, om extra aandacht, ondersteuning of begeleiding voor iemand die dat nodig heeft. Bij het boodschappen doen, de financiële administratie, of gewoon voor een luisterend oor. Wil jij je steentje bijdragen? Lees dan snel verder!
Omgekeerde Supermarkt
TKRAMREPUS is dé plek waar je geen levensmiddelen koopt, maar doneert. Een omgekeerde supermarkt waar je iets goed doet voor een ander en helpt in de strijd tegen armoede en voedselverspilling. Help jij mee inzamelen? Check hier waar je jouw spullen kunt doneren!
Wat kan je lokaal doen?
Ken jij een (lokaal) initiatief in het kader van Gelijke Kansen, waarbij jij jezelf en minimaal een extra collega kan betrekken, die we als Crowe Foundation kunnen ondersteunen? Download hier het formulier en kom met onze ambassadeurs in contact!