HR Advies

Crowe HR Services biedt uitkomst met HR Advies op het gebied van contracten, verzuim, verlof en overige thema’s. Onze professionals bieden u extra advies of ondersteuning.

Kennis en kunde

Zo kijken we graag met u mee naar de toekomst van uw bedrijf  op zowel medewerker-, manager-, als directieniveau. Maar ook op thema’s zoals digitalisering, talentmanagement, groeiplannen of wetgeving bezitten wij de kennis en kunde om u te helpen. U krijgt een vaste HR-adviseur aangewezen bij wie u terecht kan met al uw vragen.

9 tips voor omgaan met thuiswerken

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht zijn, wordt bij veel werkgevers hybride werken het nieuwe uitgangspunt. Bij een hybride werkvorm wordt het werken vanuit huis en op kantoor gecombineerd. Voor werkgevers is er werk aan de winkel om deze werkvorm zo goed mogelijk in te richten en hierbij te letten op het mentale welzijn en werkgeluk van werknemers. In deze blog gaan we in op hoe u dit als werkgever het beste kunt doen.

Lees hier

6 tips voor aantrekkelijk werkgeverschap

Aantrekkelijk werkgeverschap (ook wel Employer Branding genoemd) is een onmisbaar onderdeel van de HR strategie in organisaties. Zeker in tijden van een krappe arbeidsmarkt, waarin medewerkers ruime keuze hebben uit verschillende werkgevers, zijn steeds meer organisaties op dit onderwerp gefocust. Maar hoe kan je je als MKB van je concurrent onderscheiden op een dusdanige manier dat je talenten aantrekt en huidige medewerkers behoudt? Ben je benieuwd naar hoe je je als aantrekkelijk werkgever kunt profileren? Krijg je weinig sollicitaties op vacatures of is er sprake van een hoog verloop binnen de organisatie?

Lees hier verder

Gerelateerde services

HR Services
Smart Payroll
HR Services
Outsourcing
040 264 96 10 Vestigingen