fotolia 51349149-2

België DeskDiensten

De België Desk is een uitstekende mogelijkheid om de kansen, die door grensoverschrijdend zakendoen in België en Nederland ontstaan, te benutten en verder uit te breiden.

Naast algemene tips voor het zakendoen met België voortvloeiende uit de specifieke cultuur (bijvoorbeeld op het gebied van hiërarchie, titulatuur, kleding, zakendiners, vergadercultuur en verantwoordelijkheden), begeleidt en adviseert de België Desk ondernemers op de volgende gebieden:

"Met kennis van zaken zorgen wij ervoor dat wat u jarenlang hebt opgebouwd, nadien ook stand houdt en groeit.”

Wilt u meer weten over de Crowe België Desk? Neem dan contact op met onze België Desk-adviseur Wim Smeets.

Crowe-Horwath-Foederer-Roermond

Over ons

Zowel het Belgische alsook het Nederlandse zakenleven strekken hun vleugels uit over de grenzen, hetgeen historisch gezien altijd het geval is geweest. Door gebruik te maken van onze Nederlandse en Belgische expertise op het gebied van fiscaliteit, arbeidsrecht en sociale zekerheid kunnen wij er voor zorg dragen dat grensoverschrijdende arbeid probleemloos en fiscaal optimaal gebeurt, via onder meer zogenaamde salary-splits.

"Wij zorgen ervoor dat u in beide landen met kennis van zaken onderneemt en niet voor verrassingen komt te staan."

Hasselt-nieuwbouw

Foederer heeft ervoor gekozen om vanuit Hasselt (België) en Roermond (Nederland) haar België Desk op te zetten.

Vanuit de België Desk begeleidt en adviseert Foederer de Belgische ondernemer die zaken wil doen in Nederland, en vice versa, de Nederlandse ondernemer die zaken wil doen in België. Wij kennen in België én in Nederland de overheden en het beleid dat zij voeren. Wij zijn goed op de hoogte van de wettelijke en fiscale mogelijkheden. Foederer staat voor topkennis op het vlak van fiscaliteit, consultancy, accountancy en audit. Hoewel de grenzen vervagen door Europese harmonisatie en integratie blijven er toch aanzienlijke verschillen in de fiscale, sociale en juridische wetgeving, die het handel drijven tussen de landen bemoeilijkt.

Foederer helpt u optimaal gebruik te maken van de fiscale mogelijkheden die grensoverschrijdende activiteiten bieden. De vermogende particulier, directeur-grootaandeelhouder, de Nederbelg, ook voor hen zijn wij graag hét aanspreekpunt.