Keuringen

Medische keuringen

Crowe Vitaal voert keuringen uit voor bedrijven (let op, niet voor particulieren). Voor een keuring moet uw medewerker medisch geschikt zijn om een voertuig te mogen besturen. Om dit aan te tonen, is er een Verklaring van Geschiktheid (VvG) of geneeskundige verklaring nodig. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat de medewerker lichamelijk en/of geestelijk gezond genoeg is om voertuigen te besturen. Men krijgt een VvG door een Gezondheidsverklaring in te vullen.

Voor bepaalde beroepen zijn medische keuringen zelfs verplicht. Als een werknemer voor zijn functie aan bijzondere medische eisen moet voldoen, kan een aanstellingskeuring onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Chauffeurspas

Vervoert u of uw medewerker goederen? Bij deze keuring wordt de medische geschiktheid voor de functie beoordeeld. Bij goedkeuring wordt een chauffeurspas uitgereikt. Deze keuring levert geen rijbewijs verlenging op.

Kosten

De kosten voor een keuring zijn bij ons op te vragen via verzuim@crowefoederer.nl. Aan een Gezondheidsverklaring zitten ook kosten verbonden. Ga voor meer informatie naar de website van het CBR.

Meer informatie

Crowe Vitaal  kan op diverse plaatsen in Nederland in opdracht van een werkgever een keuring laten uitvoeren. Wilt u meer informatie over de werkwijze, prijs en snelheid rondom planning, mail dan naar verzuim@crowefoederer.nl of bel naar 085 – 4444 330.