Uw vertrouwde gezichten bij Crowe

Twee werelden komen samen

Contour Accountants is sinds 2001 een gevestigde naam in Limburg met kantoren in Venlo en Venray. Het bedrijf staat er goed voor. Om deze positie te behouden, besloten de vier vennoten zich te beraden op de toekomst. De zoektocht naar een future proof organisatie leidde uiteindelijk tot samengaan met Crowe Foederer.

Klantportaal Crowe Contour

In onze online portal heeft u altijd een actueel en duidelijk overzicht van uw financiële situatie. U linkt via onderstaande button door naar uw vertrouwde omgeving.

Klantportaal Crowe Contour

Contactinformatie vestigingen Venlo en Venray

Venlo
Voorheen Contour Accountants Venlo
Venray
Voorheen Contour Accountants Venray

Ontwikkelingen

Het kantoor ziet allerlei ontwikkelingen op zich af komen in het heden en de nabije toekomst. Zaken als de toenemende wet- en regelgeving en de krapte op de arbeidsmarkt vragen om een solide respons. Henk: „We hadden al snel in de gaten dat als we alles wilden tackelen dit in ons eentje een zware dobber zou worden.” Ton Joosten: „Onze continuïteit handhaven was onze eerste reden om op zoek te gaan naar mogelijke samenwerkingen of partners. Groei vloeit hier logischerwijs uit voort.”

Niet over één nacht ijs

Het Limburgse accountantsbureau oriënteerde zich breed. Er werd gesproken met verschillende collegakantoren. De achterliggende gedachte bleef altijd: ‘Waar is onze identiteit het meest bij gebaat en geborgd?’ Bij dit proces was de klankbordgroep van het bedrijf ook betrokken. Lucas Janssen: „We vonden het belangrijk om onze mensen in een vroeg stadium mee te nemen. Zo creëer je draagvlak. Toen op een gegeven moment Crowe in beeld kwam, hebben we ook met medewerkers op sleutelposities gesproken. En natuurlijk met onze ondernemingsraad.”

Nieuwe kansen

Onze mensen zijn alles. Zij komen grotendeels uit de regio. Mede daarom was het onze wens de vestigingen in Venlo en Venray te behouden.” Crowe dacht hier hetzelfde over. Bovendien had de Eindhovense accountant nog geen kantoor in deze regio. Lucas: „Voor hen is het interessant omdat dit een afzetgebied is dat allerlei mogelijkheden biedt.”