Actievoorwaarden winactie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op alle winacties (zowel online als offline) van Crowe Foederer B.V.

Winactie: 2-daags All-in Arrangement voor 2 personen
Keuze uit ruim 100 unieke Fletcher hotels

Inhoud arrangement

 • 1 x hotelovernachting
 • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
 • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
 • Gratis WiFi

Voorwaarden

 • De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan
 • Weekendtoeslag (verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht) €5 p.p.p.n.
 • Boutique Hotel Duinoord, Hotel Gilde, Hotel Amsterdam en Stadshotel Den Haag zijn uitgesloten van deelname
 1. Winacties worden uitgeschreven door Crowe Foederer B.V. gevestigd te Eindhoven. Winacties zijn te allen tijde de actievoorwaarden van Crowe Foederer B.V. van toepassing.
 2. Deelname aan de acties van Crowe Foederer B.V. is gratis.
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
 4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie. Voor en na deze looptijd maak je geen kans op de in de actie genoemde prijzen.
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 17 jaar en een postadres in Nederland kunnen overleggen. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt op willekeurig wijze.
 8. Het inzenden van uw motivatie kan tot 31 mei 2021 naar: nuance@crowefoederer.nl. Na deze datum worden de winnaars op de hoogte gesteld via een e-mailbericht.
 9. Crowe Foederer B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit ten nadele van de deelnemers is.
 10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 12. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Crowe Foederer B.V. hiervoor zorg dragen.
 13. Medewerkers van Crowe Foederer B.V. zijn uitgesloten van deelname.
 14. De persoonsgegevens die in het kader van social media winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Crowe Foederer B.V. voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Hierop is onze Privacy Policy van toepassing.
 15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen; Crowe Foederer B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoek raken/verloren gaan van de prijzen door externe verzendpartijen. Crowe Foederer B.V. verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.
 16. Crowe Foederer B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer hardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook waardoor inzendingen beperkt worden, vertraging opleveren of verloren gaan.
 17. Crowe Foederer B.V. handelt met haar winacties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met afdeling marketing via marketing@crowefoederer.nl, onder vermelding van je naam (evt. bedrijf) en je adres.