Talentmanagement

Uw mensen bepalen het succes
van uw organisatie

Wat is talentmanagement?

Uw mensen bepalen in grote mate het succes van uw onderneming. Het liefst heeft u exact inzicht in het talent, de potentie en hoe u deze optimaal kunt benutten. En: hoe vind je de juiste mensen voor uw vacatures? Is een goede specialist ook een goede manager?

Met onze talentmanagement aanpak brengen we talent in kaart voor een optimale inzet, optimaliseren we samenwerking in teams, motiveren we uw medewerkers, bekijken we de carrièrepaden en ontwikkelmogelijkheden, waarborgen we kennis en continuïteit en werven we extern talent.

5 tips voor talentmanagement

Medewerkers bepalen in grote mate het succes van een onderneming. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zo goed mogelijk tot hun recht komen en zo bijdragen aan een optimaal bedrijfsresultaat? Bent u benieuwd welke talenten uw medewerkers hebben en hoe deze optimaal benut kunnen worden? Heeft u moeite met het vinden van de juiste mensen voor uw vacatures? Of wilt u een boost geven aan de mogelijkheden tot doorstroom en ontwikkeling in uw organisatie? Talentmanagement biedt de uitkomst!

Check hier de 5 tips

 

The war for talent

Volgens recent onderzoek van het CBS is de werkloosheid op zijn laagste niveau sinds 2001: 3,4% van de beroepsbevolking. Door het geringe aanbod op de arbeidsmarkt wordt het vinden van gekwalificeerde medewerkers steeds moeilijker. Ander onderzoek laat zien dat de nieuwe generatie medewerkers aspecten als uitdaging, ontwikkeling, waardering en flexibiliteit belangrijker vinden dan alleen een goed salaris. Bovendien blijkt dat van alle medewerkers ruim 20% een sluimerend idee heeft om van baan te wisselen. Hoog tijd voor actie!

Check hier de blog van Thomas Vos

Kom vrijblijvend in contact met één van onze specialisten om te sparren over talentmanagent binnen uw organisatie.