Ymi Procée-Laanstra RB

Ymi Procée-Laanstra (1962) is vanaf 2014 werkzaam bij Crowe Foederer en verantwoordelijk voor de fiscale aangiftepraktijk van de vestiging Groningen. Ymi is werkzaam zowel vanuit de vestiging Groningen als vanuit de vestiging Lelystad.

Ze voltooide haar studie Federatie Belastingacademie in 1998. Ymi was van 1989 tot en met 2006 als belastingadviseur werkzaam bij (Moret) EY. Haar werkzaamheden bestonden met name uit het leiding geven aan de aangiftepraktijk, het verzorgen, beoordelen en bespreken met cliënten van fiscale aangiften, het verstrekken van fiscale adviezen, het onderhouden van contacten met cliënten en het geven van interne vaktechnische cursussen.

Vanaf 2007 is Ymi adviseur/lid/partner/bestuurder van dfb adviesgroep coöperatie B.A. waarbij zij verantwoordelijk is voor de fiscale aangiftepraktijk en waarbij haar werkzaamheden met name bestaan uit het verzorgen, beoordelen en bespreken met cliënten van fiscale aangiften, het verstrekken van fiscale adviezen, het onderhouden van contacten met cliënten.