Ing. Theo Beks

Theo Beks (1958) is in 1985 afgestudeerd aan de Hogere Informatica Opleiding (HIO) te Eindhoven, en heeft tijdens zijn afstuderen onderzoek gedaan naar de inzet van personal computers (toen nog enkel ingevoerd in de consumenten markt) in het bedrijfsleven (Titel: Professional use of the Personal Computer supporting administrative business processes).

Vanaf 1985 heeft Theo veel ervaring opgedaan in de automatisering van het MKB (ondersteuning van administratieve bedrijfsprocessen door geautomatiseerde systemen) zowel op infrastructureel als functioneel gebied en bedrijven geadviseerd bij de inrichting van hun informatie voorziening.

In 1997 is Theo in dienst gekomen bij de IT-afdeling (ACA) van Crowe Foederer. In 1999 is de IT-afdeling een zelfstandig bedrijf (ACA IT-Solutions) geworden, heeft hij de leiding over dit bedrijf gekregen en is vervolgens partner geworden van Crowe Foederer.

Sinds begin 2015 geeft hij ook leiding aan het voltallige HRT Business Professionals team. HRT stelt zich ten doel om de ondernemer op administratief gebied volledig te ontzorgen door het beschikbaar stellen van business professionals en verregaande integratie van ICT oplossingen.