Nicole Maas

Nicole Maas (1974) is sinds 1 april 2016 in dienst bij Crowe Foederer in de functie van Recruiter/HR Adviseur. Als recruiter is zij verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers voor Crowe Foederer.

In 1997 is Nicole afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en daarna gaan werken bij Randstad Uitzendbureau. Ze heeft op diverse vestigingen in de regio gewerkt en veel kennis opgedaan van de verschillende bedrijven en de arbeidsmarkt. In 2010 heeft Nicole de overstap gemaakt naar de functie van consultant bij Randstad Professionals met als specialisme de financiële dienstverlening. Ze hield zich bezig met het detacheren, opleiden en begeleiden van interim-professionals. In 2012 is Nicole bij Rabobank gaan werken in de functie van recruiter. Ze heeft hiermee veel ervaring opgedaan op het gebied van het werven en selecteren van nieuwe medewerkers.

Haar specialisme is het vinden, binden, boeien en ontwikkelen van medewerkers. Verbinding maken tussen mensen en werk. Wil je weten wat voor vacatures we op dit moment allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje op onze recruitment website.