Marc Santegoeds RA RE

Marc Santegoeds (1978) is met ingang van 1 september 2017 als partner verbonden aan Crowe Foederer. Marc studeerde accountancy (2005) aan de Universiteit van Tilburg en IT audit (2008) aan de Tias Nimbas Business School te Tilburg. Hij is ingeschreven als registeraccountant (RA) en register EDP auditor (RE).

Marc is binnen Crowe Foederer verantwoordelijk voor de IT audit en IT concultancy praktijk en houdt zich onder andere bezig met de integratie van IT in de controle, inzet van data analyse technieken, opleiding van medewerkers en advisering aan ondernemers over uiteenlopende IT vraagstukken, op het gebied van privacy (AVG), informatiebeveiliging, pakketselecties en –implementaties, certificeringstrajecten, interne controle, procesoptimalisatie en managementinformatie.

Daarvoor was hij ruim 16 jaar werkzaam in de controle- en (IT-)adviespraktijk van Witlox Van den Boomen Accountants in Eindhoven. Zijn cliënten bestaan met name uit nationaal en internationaal opererende (familie)bedrijven.