Foederer Talent Award 2019

Genomineerden Foederer Talent 2019

De 10 genomineerden zijn bekend! Klik op onderstaande banner om erachter te komen wie de genomineerden zijn!


Foederer Talent Award

Stichting Foederer Talentenfonds, een initiatief van Crowe Foederer, organiseert jaarlijks de Foederer Talent Award in samenwerking met GLOW Eindhoven. Een competitie voor talenten in de creatieve en technologische industrie.

Jouw licht concept

Er worden maximaal 10 deelnemers geselecteerd uit alle inzendingen, de genomineerden van Foederer Talent Award 2019. Ze zullen een licht concept uitwerken op basis van:

  • Het GLOW 2019-thema 'Living Colors'
  • De opdracht (alleen uitgedeeld aan de genomineerden)
  • Het interieur van de Steentjeskerk als decor en het 100-jarig jubileum
  • Een vast realisatiebudget

Op 3 september 2019 mogen de genomineerden hun concepten pitchen en de winnaar wordt die dag bekendgemaakt. Hij of zij ontvangt een kunstenaarsprijs en voert zijn/ haar concept uit, begeleid door de organisatie. De Steentjeskerk is opgenomen in de hoofdroute van GLOW Eindhoven 2019. Meer informatie over locatie, budget, begeleiding en crowdmanagement wordt uitgelegd in de opdracht voor de geselecteerde kunstenaars. GLOW Eindhoven 2019 vindt plaats van 9 tot en met 16 november.

Denk niet klein, denk groot, denk verder .... Licht, geluid, beelden, prestaties, kunst, enzovoort, denken in 'Living Colors'.

Holland Art Group is de uitvoerende partij namens Crowe Foederer B.V. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via telefoonnummer
+31 (0)40 - 264 96 10 of stuur een e-mail naar: talentenfonds@crowefoederer.nl.