Foto Flyer

Stichting Foederer TalentenfondsSuccesvolle ondernemers maken plannen en gaan voor de mogelijkheden om deze te realiseren. Creativiteit is voor een ondernemer onontbeerlijk hierin. Foederer en haar medewerkers zijn in staat om deze plannen en de realisatie ervan te ondersteunen en zo dé gesprekspartners te zijn van de ondernemer.

Deze creativiteit en doorzettingsvermogen van onze klanten en onze medewerkers vormen de schakel met het initiatief Foederer Talentenfonds. Daar waar Foederer investeert in het aannemen van talentvolle medewerkers en hun ontwikkeling investeren andere talenten in hun creatieve uitingen. De wereld van de kunst & cultuur is dé talentvolle omgeving bij uitstek.

Foederer Talent Award 2018

De winnaar van de Foederer Talent Award 2018 is bekend gemaakt. Uit de vele tientallen aanmeldingen voor deze wedstrijd werden 8 finalisten geselecteerd die aan de slag gingen met het GLOW thema van dit jaar: ‘Shadows & Light’. Dinsdag 11 september pitchten zij hun concept voor de vakjury.

De jury was unaniem, de winnaars zijn Jelle van Meerendonk en Paulina Zybinska. Bij de totstandkoming van hun lichtkunstwerk hebben zij gekeken naar het hele spectrum van licht. Hieruit hebben zij vier elementen gehaald die voor het menselijk oog niet waarneembaar zijn, zoals de microgolven in een magnetron. Vanuit vier hotelkamers in het Student Hotel worden deze vier elementen op een kunstzinnige manier, met behulp van projectie, zichtbaar gemaakt voor het publiek.


Foederer Talent Award 2017

Na een spannende middag ( met 9 pitches van de genomineerde talenten in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam heeft een vakjury de winnaar van De Foederer Talent Award 2017 gekozen. Gefeliciteerd Jonas Vorwerk. Hij mag zijn concept met een realisatiebudget van € 25.000,-- en onder begeleiding van Philips Lighting Benelux en Stichting Foederer Talentenfonds gaan uitvoeren. Het werk zal te zien zijn tijdens GLOW Eindhoven 2017. De 2e prijs werd gewonnen door Studio Toer en de 3e winnaar is What If collective, gefeliciteerd!

Foederer Talent Award 2016

Donderdag 17 november werd voor de vierde keer de Talent Award van Stichting Foederer Talentenfonds uitgereikt. Elcke van Gorkum (Roermond) wint de Foederer Talent Award 2016. Om 17.30 uur maakte de jury, onder leiding van voormalig minister en commissaris der koningin (Beatrix) in Noord-Brabant Hanja Maij-Weggen, de winnaar bekend. Dat gebeurde in de LAC Studios te Eindhoven, waar de genomineerden voor deze stimuleringsprijs hun werk exposeren. Sven van Dieken (Leeuwarden) wint de tweede prijs en de derde prijs gaat naar Iris Janssen (Zevenaar).

Bezoek voor meer informatie de Foederer Talentenfonds website of volg Talentenfonds op social media:

 data-verified=  data-verified=

GA NAAR ONZE TALENTENFONDS WEBSITE