Visual-uitvergroot

Foederer Talentenfonds

Succesvolle ondernemers maken plannen en gaan voor de mogelijkheden om deze te realiseren. Creativiteit is voor een ondernemer onontbeerlijk hierin. Foederer en haar medewerkers zijn in staat om deze plannen en de realisatie ervan te ondersteunen en zo dé gesprekspartners te zijn van de ondernemer.

Deze creativiteit en doorzettingsvermogen van onze klanten en onze medewerkers vormen de schakel met het initiatief Foederer Talentenfonds. Daar waar Foederer investeert in het aannemen van talentvolle medewerkers en hun ontwikkeling investeren andere talenten in hun creatieve uitingen. De wereld van de kunst & cultuur is dé talentvolle omgeving bij uitstek.

Foederer Talent Award 2016

Donderdag 17 november werd voor de vierde keer de Talent Award van Stichting Foederer Talentenfonds uitgereikt. Elcke van Gorkum (Roermond) wint de Foederer Talent Award 2016. Om 17.30 uur maakte de jury, onder leiding van voormalig minister en commissaris der koningin (Beatrix) in Noord-Brabant Hanja Maij-Weggen, de winnaar bekend. Dat gebeurde in de LAC Studios te Eindhoven, waar de genomineerden voor deze stimuleringsprijs hun werk exposeren.

De winnaars van 2016
Sven van Dieken (Leeuwarden) wint de tweede prijs en de derde prijs gaat naar Iris Janssen (Zevenaar). Bekijk hier het volledige persbericht Foederer Talent Award 2016.

Bezoek voor meer informatie de Foederer Talentenfonds website of volg Talentenfonds op social media:

 data-verified=  data-verified=

GA NAAR ONZE TALENTENFONDS WEBSITE