Hrt Wandeldag2017Banner

HRT Nationale WandeldagOp zondag 24 september organiseren we alweer de 4e editie van De HRT Nationale Wandeldag. Dit jaar breiden we met onze wandeldag het wandelgebied uit naar Brabant. Er zijn nu 2 startlocaties: Limburg én Brabant!

Aanmelden

Wilt u ook meelopen? Genieten van het prachtige landschap tijdens een schitterende wandeling op eigen gelegenheid, samen met familieleden, vrienden of collega’s. De aanmelding is gestart! Via onderstaande knop kunt u zich inschrijven.

Direct inschrijven
De HRT Nationale Wandeldag combineren met een heerlijke overnachting

Combineer De HRT Nationale Wandeldag met een heerlijke overnachting. In samenwerking met Fletcher Hotels hebben we speciaal voor dit weekend een heerlijk 2-daags arrangement samengesteld voor een zeer speciale prijs. Het arrangement is o.a. inclusief diner op zaterdag en op zondagochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Een ideale combinatie om vol energie en uitgerust te gaan wandelen. Meer informatie en boeken: www.fletcher.nl/hrtwandeldag


Terugblik De HRT Nationale Wandeldag 2016

Op zoek naar wat voorpret? Op deze pagina tref je meer informatie aan over de Wandeldag editie 2016 en bekijk de foto's!

Volg de Wandeldag op de voet

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Wandeldag? Like ons op Facebook en bekijk regelmatig deze pagina voor het laatste nieuws, inspiratie en prijsvragen.

Nieuws over HRT Wandeldag