Fotolia 87585133 M
HRT Nationale Wandeldag

De HRT Nationale Wandeldag komt er weer aan! Op zondag 25 september is Gemeente Schinnen voor de derde keer op rij gastgemeente. Samen met initiatiefnemers HRT Business Professionals en Crowe Horwath Foederer biedt Gemeente Schinnen voor deze editie weer mooie wandelroutes door het prachtige glooiende Limburgse landschap. Er zijn diverse afstanden en daardoor geschikt voor alle leeftijden. Vertrekken kan tussen 10.00 en 15.00 uur. Het vertrekpunt: Alfa Bierbrouwerij, Thull 15 te Schinnen


Direct aanmelden voor de HRT Nationale Wandeldag

De aanmelding is gestart! Loop je ook mee op 25 september? Heerlijk wandelen op eigen gelegenheid met vrienden, familie of collega's door het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Meld je dan aan via de bovenstaande knop. Na aanmelding krijgt u meer informatie over het evenement en uw deelname.

Terugblik De HRT Nationale Wandeldag 2015

Geniet in het nazomerse septemberweer van het heuvelland met monumentale gebouwen, beekjes, velden en bossen met prachtige vergezichten. Wandel met vrienden, familie of collega’s, ontmoet elkaar en beleef het Limburgse landschap, de Limburgse gastvrijheid en gastronomie.

Op zoek naar wat voorpret? Bekijk dan het Fotoalbum editie 2015 van de editie van vorig jaar.

Volg de Wandeldag op de voet

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Wandeldag? Like ons op Facebook en bekijk regelmatig deze pagina voor het laatste nieuws, inspiratie en prijsvragen.

Partners De HRT Nationale Wandeldag

De HRT Nationale Wandeldag wordt georganiseerd door HRT Business Professionals en Crowe Horwath Foederer, ondersteund door Gemeente Schinnen en Alfa Brouwerij. Ook gaat speciale dank uit naar VVV Zuid-Limburg en ANWB.

Nieuws over HRT Wandeldag